Νέα οχήματα δωρίζουν στην Πυροσβεστική οι ασφαλιστικές εταιρείες

Νεα οχηματα δωριζουν στην Πυροσβεστικη οι ασφαλιστικες εταιρειες


Το δικο τους “χερι βοηθειας” δινουν οι ελληνικες ασφαλιστικες εταιρειες καθως η χωρα μας εδω και αρκετες ημερες δοκιμαζεται απο καταστροφικες δασικες πυρκαγιες με ανυπολογιστες επιπτωσεις στην ζωη του τοπου σε ολα τα επιπεδα: απωλειες σε περιουσιες, εισοδηματα και ανυπολογιστη οικολογικη καταστροφη. Εκτος απο την ταχυτατη καταγραφη, αξιολογηση των ζημιων και καταβολη των αποζημιωσεων, οι ασφαλιστικες θα δωρισουν ειδικα οχηματα στην Πυροσβεστικη Υπηρεσια.

Στη μαχη με τις φλογες, πρωτοστατουν οι Ελληνες Πυροσβεστες με ολες τους τις δυναμεις. Ο ασφαλιστικος κλαδος , αναγνωριζοντας την προσφορα του Πυροσβεστικου Σωματος στο κοινωνικο συνολο επιθυμει να συνδραμει ωστε να ενδυναμωθει περαιτερω επιχειρησιακα το δυσκολο εργο του.

Η επικοινωνια

svg%3E Νεα οχηματα δωριζουν στην Πυροσβεστικη οι ασφαλιστικες εταιρειες
Οι ασφαλιστικες θα παρεχουν υλικοτεχνικο εξοπλισμο στην Πυροσβεστικη

Απο την πρωτη στιγμη, η Ενωση Ασφαλιστικων Εταιριων Ελλαδος (ΕΑΕΕ) ηρθε σε επικοινωνια με την ηγεσια του Πυροσβεστικου Σωματος προκειμενου να καταγραψει τις αναγκες του σε υλικοτεχνικο εξοπλισμο, ο οποιος ειναι αναγκαιος για την αποτελεσματικοτερη διαχειριση των πυρκαγιων στη χωρα μας.

Το Διοικητικο Συμβουλιο της ΕΑΕΕ ομοφωνα ενεκρινε τη δωρεα εξειδικευμενων οχηματων για την ενισχυση του εργου της Ελληνικης Πυροσβεστικης βασει των αναγκων της. Την αμεσως επομενη περιοδο θα οριστικοποιηθει το ειδος και ο αριθμος των εξειδικευμενων οχηματων και η ΕΑΕΕ θα προχωρησει σε σχετικη ανακοινωση.

Βλεπε επισης

svg%3E Ακου για πρωτη φορα το μοτερ της νεας Supra!

Υπενθυμιζεται οτι οι ασφαλιστικες επιχειρησεις, εκτος απο την αμεση ανταποκριση σε αυτην την κινητοποιηση της ΕΑΕΕ, αναλαμβανουν παραλληλα σημαντικες δικες τους πρωτοβουλιες προς την ιδια κατευθυνση δηλωνοντας για αλλη μια φορα την ετοιμοτητα της ελληνικης ασφαλιστικης αγορας να συμβαλει στην αντιμετωπιση καταστασεων εκτακτης αναγκης, οπως ειναι αυτη που βιωνει η χωρα τις τελευταιες ημερες.

Παραλληλα οι ασφαλιστικες επιχειρησεις προχωρουν με απλοποιημενες διαδικασιες «fast track» στην αμεση καταγραφη και αξιολογηση των ζημιων καθως και την καταβολη των αποζημιωσεων στους ασφαλισμενους τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!