BMW Individual : Αυτοκίνητα πολύχρωμα όπως η ζωή

BMW Individual : Αυτοκινητα πολυχρωμα οπως η ζωη


BMW

«Αυτοκινητα πολυχρωμα οσο εμεις» – Αυτο ειναι το motto μιας συνεργατικης πρωτοβουλιας για να αυξησει την ευαισθητοποιηση της ομαδας εξατομικευσης στο εργοστασιο του BMW Group στη Λειψια. Αλλα αυτο το motto αποκτα τωρα προσθετη σημασια καθως ο κοσμος του αυτοκινητου στη Λειψια υποδεχεται πληθωρα νεων χρωματισμων. Προσφατα, το εργοστασιο ξεκινησε να προσφερει οχηματα βαμμενα σε χρωματισμους της BMW Individual. Τα πρωτα οχηματα BMW Σειρας 1 και BMW Σειρας 2 Gran Coupe για οσους αναζητουν λιγοτερο συνηθισμενα χρωματα εντυπωσιαζουν με επιλογες Speed Yellow, San Marino Blue, Verde Ermes Green και Nardo Grey.

 

Το μαυρο και το λευκο παραμενουν απο τους πιο δημοφιλεις χρωματισμους για αυτοκινητα, αλλα οι πελατες αναζητουν ολο και περισσοτερο πιο εκφραστικες και εξατομικευμενες αποχρωσεις. Οι εμποροι προσφερουν τωρα 160 χρωματικες προτασεις της BMW Individual για τις BMW Σειρα 1 και BMW Σειρα 2 Gran Coupe, κατι που ενθουσιασε τους πελατες παρα την προσθετη επιβαρυνση για τις ματ Individual επιλογες. Τα βιβλια παραγγελιων της Λειψιας για φινιρισματα Individual εχουν συμπληρωθει μεχρι το τελος της χρονιας, ενω η επομενη σημαντικη παραγγελια ειναι για 180 οχηματα BMW 118d σε Hockenheim Silver, Ruby Red και Sepia Violet για την BMW Ιαπωνιας.

BMW

Ο χρονος παραδοσης οχηματων με ειδικα φινιρισματα Individual της επιλογης του πελατη ειναι περιπου δεκα εβδομαδες. Οι πελατες μπορουν να δημιουργουν ακομα και τα δικα τους χρωματα, που θα ειναι ειδικα συνδυασμενα και θα χρησιμοποιουνται αποκλειστικα στα αυτοκινητα τους.

BMW

Για να μπορουν οι χρωματισμοι Individual να χρησιμοποιουνται και σε πιο περιορισμενες σειρες μοντελων, το υπαρχον συστημα αναβαθμιστηκε ωστε να διαχειριζεται τις ειδικες παραγγελιες. Επιπλεον, εχουν ενσωματωθει νεα συστηματα τροφοδοσιας βαφειων και ενα νεο τμημα αναμιξης. Το βαφειο μπορει τωρα να διαχειριζεται πεντε οχηματα την ημερα σε χρωματα της σειρας Individual.

 

Βλεπε επισης

svg%3E Αυτο ειναι το υβριδικο τετρακινητο της Mitsubishi

Η ενσωματωση των ειδικων νεων χρωματισμων σημαινει προσθετη εργασια και επιβλεψη για την ομαδα του βαφειου συγκριτικα με τις απαιτησεις των στανταρ χρωματων. Μερικες διαδικασιες, οπως η τελικη εγκριση δεν μπορουν πλεον να πραγματοποιουνται με αυτοματοποιημενα μεσα αλλα με το χερι, γι’ αυτο και η ομαδα του βαφειου εχει διευρυνθει.

BMW

Για ματ φινιρισματα η διαδικασια ειναι εξαιρετικα χρονοβορα και περιπλοκη, καθως οι οποιες ατελειες δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν με τον συμβατικο τροπο που χρησιμοποιειται σε γυαλιστερα φινιρισματα. Ετσι λοιπον, καθε αυτοκινητο με ματ φινιρισμα απαιτει 30 λεπτα επιπλεον για την προετοιμασια του. Προς το παρον υπαρχουν δυο ματ χρωματικες επιλογες: Frozen Black και Frozen Orange.

BMW

Μπορει οι χρωματισμοι Individual μολις να ξεκινησαν στο εργοστασιο της Λειψιας, ωστοσο οι παραγγελιες ηδη αποκαλυπτουν τις αγαπημενες επιλογες: κιτρινοι, μπλε, κοκκινοι και βιολετι τονοι ειναι οι πιο δημοφιλεις αυτη τη στιγμη, φερνοντας αφθονο χρωμα και ζωντανια, οχι μονο στους δρομους, αλλα και στο βαφειο και στις γραμμες παραγωγης του εργοστασιου της Λειψιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!