To VW Tiguan… μεγάλωσε

Αν υπαρχει κατι που οφειλει να αναγνωρισει κανεις στη Volkswagen, ειναι οτι ξερει να πιανει εγκαιρα τον \”παλμο\” της αγορας και να απαντα στις επιθυμιες των καταναλωτων, μολις αυτες δημιουργουνται. Αυτο το απεδειξε με το λανσαρισμα του Tiguan, το οποιο εγινε ενα απο τα παγκοσμια best-sellers της γερμανικης μαρκας, καθως εκλεισε το 2018 στο Top-10 των δημοφιλεστερων μοντελων στην Ευρωπη, ακολουθωντας το ιδιο σταθερα πετυχημενη πορεια και στο πρωτο μισο του 2019. 


Το VW Tiguan αποτελει σημειο αναφορας στην κατηγορια των μεσαιων SUV και στην Ελλαδα, τοσο σε επιπεδο τεχνολογιας κινητηρων, συστηματων infotainment και συνδεσιμοτητας, οσο και για τα συστηματα υποβοηθησης οδηγου και φυσικα, για το ιδιαιτερο και ελκυστικο του design που του χαριζει μια στιβαρη και συναμα κομψη παρουσια στο δρομο. Ηταν ομως αυτο αρκετο για τo Tiguan;

Το μεγαλυτερο σε διαστασεις Tiguan εχει χωρους και διαμορφωσεις στο εσωτερικο του για να μεταφερεις ο,τι φανταστεις

Οχι, λεει η Volkswagen, η οποια διευρυνει σημαντικα τις επιλογες που εχει ο wannabe ιδιοκτητης του γερμανικου SUV στη χωρα μας, με την εναρξη διαθεσης του Tiguan Allspace. Μιας εκδοσης, δηλαδη, του ιδιου μοντελου, αλλα με μεγαλυτερες διαστασεις, που προσφερει ολες τις παραδοσιακες του αξιες σε συνδυασμο με αυξημενη ευρυχωρια, εξυπνη διαρρυθμιση και δυνατοτητα φιλοξενιας επτα επιβατων!


Η ειδοποιος διαφορα του Tiguan Allspace σε σχεση με το «απλο» Tiguan ειναι οι μεγαλυτερες διαστασεις. Το αυξημενο κατα 21,5cm μηκος του Tiguan Allspace προσφερει τη δυνατοτητα ειτε για μεγαλυτερο χωρο αποσκευων ειτε για μια 3η σειρα καθισματων – η οποια ανηκει στο βασικο εξοπλισμο – που μπορει να φιλοξενησει με ανεση δυο επιπλεον επιβατες. Αξιζει να σημειωθει οτι τα δυο επιπλεον καθισματα της 3ης σειρας μπορουν να αναδιπλωθουν μεμονωμενα και να δωσουν την δυνατοτητα τοποθετησης αντικειμενων μεγαλου μηκους. 

Το Tiguan Allspace ειναι (και) επταθεσιο, εξυπηρετωντας τις αναγκες οικογενειων που συμβαλλουν στη λυση του προβληματος υπογεννητικοτητας στη χωρα, η για… μεγαλες παρεες

Το Tiguan Allspace προσφερει εντυπωσιακη ευρυχωρια, συνδυαζοντας το status μιας μαρκας κυρους με κορυφαια πρακτικοτητα. Ειναι το ιδανικο αυτοκινητο για οσους θελουν να ικανοποιησουν συγκεκριμενες οικογενειακες αναγκες (πχ πολυτεκνοι) ειτε οσους εχουν ενα δραστηριο lifestyle, αγαπουν τις εξορμησεις εκτος πολης και τα ταξιδια, αλλα θελουν να εχουν παρεα τους φιλους τους. 


Το Tiguan Allspace διατιθεται στην Ελληνικη αγορα με 2 κινητηρες βενζινης και 2 κινητηρες πετρελαιου, αποκλειστικα με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων DSG, καλυπτοντας τις απαιτησεις για ανετη και ξεκουραστη οδηγηση. Επιπλεον, διατιθενται εκδοσεις 4Motion για οσους επιζητουν δυνατοτητες off road οδηγησης, με 4 διαφορετικα προγραμματα/προφιλ οδηγησης. 


Φυσικα, το Tiguan Allspace διαθετει και ολες τις τεχνολογιες ασφαλειας που εξοπλιζουν και το «απλο» Tiguan. Συστηματα ασφαλειας που περιλαμβανονται στο βασικο εξοπλισμο και αποδεικνυονται χρησιμοτατα στις καθημερινες συνθηκες κυκλοφοριας ειναι το Adaptive Cruise Control, το συστημα επιτηρησης περιβαλλοντος χωρου (Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring), η υποβοηθηση αλλαγης λωριδας (Lane Assist), το ενεργο καπο (Active Hood), το αυτοματο συστημα πεδησης μετα τη συγκρουση (Multi Collision Brake). 

Υπερπληρες και στον γνωριμο σχεδιαστικο τονο της Volkswagen το εσωτερικο του Tiguan

Οσον αφορα τη συνδεσιμοτητα, το Tiguan Allspace ειναι παντα συνδεδεμενο με το περιβαλλον, διαθετοντας στο βασικο του εξοπλισμο τις υπηρεσιες Volkswagen Connect ενω μπορει να διασυνδεθει με κινητα τηλεφωνα μεσω της App Connect.

Το SUV της Volkswagen προσφερεται και για εκτος δρομου αποδρασεις

Το Tiguan Allspace διατιθεται στην πλουσια εκδοση Advance, που συγκρινομενη με την αντιστοιχη εκδοση Advance του Tiguan, περιλαμβανει επιπλεον εξοπλισμο οπως 3η σειρα καθισματων, φωτα ημερας LED, καμερα οπισθοπορειας και Park Assist, ηλεκτρικο κλεισιμο χωρου αποσκευων κλπ.. 


To Tiguan Allspace ειναι αμεσα διαθεσιμο για παραγγελιες στην Ελλαδα, με προτεινομενες τιμες λιανικης που ξεκινουν απο 34.910 €, για την εκδοση 1.5 TSI 150 PS με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων DSG, 7 σχεσεων. Αξιζει να αναφερθει οτι η τιμη της ιδιας εκδοσης για ειδικες κατηγοριες πελατων (π.χ πολυτεκνοι, ατομα με ειδικες αναγκες κτλ.) διαμορφωνεται στα 28.782 ευρω.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!