Από 14.816 ευρώ θα πουλάει το ID.3 στην Αστυπάλαια η Volkswagen!

Απο 14.816 ευρω θα πουλαει το ID.3 στην Αστυπαλαια η Volkswagen!

Εαν υπαρχει ενα κινητρο για να γινει η μεταστροφη του αγοραστικου κοινου προς τα ηλεκτρικα αυτοκινητα -περα απο τις υποδομες φορτισης- αυτο ειναι η τιμη. Στο φιλοδοξο project του ενεργειακου μετασχηματισμου της Αστυπαλαιας σε “πρασινο” νησι-προτυπο, που εχει αναλαβει η Volkswagen, πιθανοτατα θα αποδειχθει αυτο. Η γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια κανει κατι παραπανω απο “γενναιες” εκπτωσεις στους κατοικους του νησιου, καθως μετα απο σειρα επιδοτησεων, η τιμη ενος VW ID.3 καταληγει στα 14.816 ευρω. Τιμη η οποια ειναι τουλαχιστον… ευκαιρια!

VOLKSWAGEN GROUP KOSMOCAR astypalea sustainable island.gr MODELS Απο 14.816 ευρω θα πουλαει το ID.3 στην Αστυπαλαια η Volkswagen!
Οι κατοικοι της Αστυπαλαιας εχουν μια σειρα απο επιλογες ηλεκτρικων οχηματων στη διαθεση τους

Αυτο το discount ειναι -κατα τι- λογικο, με δεδομενο οτι ο ενεργειακος μετασχηματισμος της Αστυπαλαιας σε νησι-προτυπο για την κλιματικα ουδετερη κινητικοτητα, συμφωνα με το προγραμμα «Αστυπαλαια – Εξυπνο και Αειφορο Νησι», εχει ως εναν απο τους βασικους πυλωνες την αντικατασταση των οχηματων που κυκλοφορουν στο νησι με ηλεκτρικα. Και ετσι, απο σημερα, η αντικατασταση αυτη εισερχεται στη φαση υλοποιησης, με την εναρξη λειτουργιας της εξειδικευμενης διαδικτυακης πλατφορμας astypalea-sustainable-island.gr, μεσω της οποιας οι κατοικοι μπορουν να επιλεξουν και να παραγγειλουν το ηλεκτρικο οχημα που επιθυμουν.

VOLKSWAGEN GROUP KOSMOCAR astypalea sustainable island.gr E UP Απο 14.816 ευρω θα πουλαει το ID.3 στην Αστυπαλαια η Volkswagen!
Το e-up! της γερμανικης μαρκας

Η Ελληνικη Δημοκρατια και το Volkswagen Group σε συνεργασια με την Kosmocar, εχουν αναπτυξει μια σειρα απο σημαντικες επιδοτησεις, προκειμενου οι δικαιουχοι, ιδιωτες-κατοικοι και επιχειρησεις που δραστηριοποιουνται στην Αστυπαλαια, να επωφεληθουν και να αποκτησουν σε προνομιακες τιμες το ηλεκτρικο οχημα που επιθυμουν. 

Οι επιδοτησεις

Τα διαθεσιμα προς αγορα ηλεκτρικα οχηματα απο το Volkswagen Group και την Kosmocar ειναι τα Volkswagen e-up!, ID.3, ID.4 (στο προσεχες μελλον θα προστεθει και το ηλεκτρικο scooter SEAT MÓ 125 eScooter), με τις δυο εταιρειες να προσφερουν συνδυαστικα σημαντικες επιδοτησεις για την αγορα τους, που φτανουν εως τα 7.750 €. Στην ηδη προνομιακη αυτη τιμη, η Ελληνικη Δημοκρατια υποστηριζει απο την πλευρα της την αγορα ηλεκτρικου οχηματος απο τους κατοικους και τις επιχειρησεις του νησιου με ειδικη επιπλεον επιδοτηση, που για ενα ηλεκτρικο αυτοκινητο αντιστοιχει στο 40% της Λιανικης Τιμης Προ Φορων (για λιανικη τιμη εως 50.000 €), με μεγιστο ποσο επιδοτησης τα 12.000 €. Επιπλεον αυτης, οι δικαιουχοι μπορουν να λαβουν προσθετη επιδοτηση 3.000 €, για την αποσυρση του παλιου τους οχηματος, ενω στη διαθεση τους προς αγορα ειναι φορτιστες οικιακης χρησης, οι οποιοι επιδοτουνται με το ποσο των 500 €.

VOLKSWAGEN GROUP KOSMOCAR astypalea sustainable island.gr ID.3 Απο 14.816 ευρω θα πουλαει το ID.3 στην Αστυπαλαια η Volkswagen!
Το ID.3 το οδηγησαμε και μας κατενθουσιασε

Για παραδειγμα (αυτο που αναφεραμε παραπανω), στην περιπτωση αγορας ενος ID.3 απο καποιον κατοικο της Αστυπαλαιας, ο οποιος παραλληλα κανει αποσυρση παλαιου αυτοκινητου, η τελικη τιμη και το οφελος διαμορφωνονται ως εξης: Με την αρχικη τιμη του ID.3 να ειναι 33.500 €, αφαιρειται η επιδοτηση των Volkswagen Group & Kosmocar, υψους 7.200 €, αφαιρειται η επιδοτηση e-Astypalea, υψους 8.484 € και η τελικη τιμη διαμορφωνεται σε 17.816 €. Εαν δε, γινει και αποσυρση, η τελικη τιμη φτανει στα 14.816€.

VOLKSWAGEN GROUP KOSMOCAR astypalea sustainable island.gr ID.4 Απο 14.816 ευρω θα πουλαει το ID.3 στην Αστυπαλαια η Volkswagen!
Το πρωτο αμιγως ηλεκτρικο SUV της VW

Με αφορμη την εναρξη λειτουργιας της πλατφορμας astypalea-sustainable-island.gr, του Volkswagen Group και της Kosmocar, ο κ. Maik Stephan, Executive Director Corporate Strategy & Head of Strategic Business Development του Volkswagen Group, αναφερει: «Η διαδικασια εξηλεκτρισμου της Αστυπαλαιας συνεχιζεται απροσκοπτα. Με την εναρξη πωλησεων των αμιγως ηλεκτρικων οχηματων του Volkswagen Group στους κατοικους και τις επιχειρησεις του νησιου, κανουμε το επομενο σημαντικο βημα στον μετασχηματισμο της Αστυπαλαιας σε «εξυπνο και αειφορο» νησι. Με τα e-up!, ID.3 και ID.4 της Volkswagen καθως και το SEAT MÓ 125 eScooter, προσφερουμε μια ευρεια γκαμα των ηλεκτρικων μας μοντελων, σε συνεργασια με την Kosmocar, επισημο εισαγωγεα στην Ελλαδα. Η ουδετερη ως προς το CO2 κινητικοτητα, σε συνδυασμο με ενα εκμοντερνισμενο ενεργειακο συστημα που χρησιμοποιει ενεργεια απο τη φυση, ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος για αποτελεσματικη κλιματικη προστασια».

Βλεπε επισης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!