Η FCA συνεργάζεται με την Disney για το Star Wars και ξύπνησε την δύναμη των προσφορών

Με μοναδικες προωθητικες ενεργειες για την αγορα ενος νεου Fiat υποδεχεται η FCA το εβδομο επεισοδιο του κινηματογραφικου επους στο πλαισιο της συνεργασιας της με το Star Wars.
Οι καταναλωτες μπορουν να αποκτησουν το 500 με γυαλινη οροφη, κλιματισμο και 16\’\’ ζαντες αλουμινιου απο 14.300€ και το 500X απο 15.500€, με οφελος εως 5.000€ 

 
Η FCA συνεργαζεται ξανα με την Disney, την ιδιοκτητρια της Lucasfilm, για το λανσαρισμα του εβδομου επεισοδιου της σειρας ταινιων Star Wars: \”Η Δυναμη Ξυπναει\”. Η πολυαναμενομενη ταινια ξεκινησε να προβαλλεται στην Ευρωπη απο τις 16 Δεκεμβριου και η Fiat εχει προγραμματισει για το Δεκεμβριο την εναρξη των αποκλειστικων προωθητικων της ενεργειων \”Star Offers\”, εξασφαλιζοντας εξαιρετικες συνθηκες για την αγορα ενος νεου οχηματος. 

Ειδικοτερα, οι \”Star Offers\” για την γκαμα της Fiat, αφορουν το 500 και το 500X. Οι καταναλωτες εχουν την ευκαιρια να αποκτησουν το μοναδικο 500 με πλουσιο εξοπλισμο, που περιλαμβανει γυαλινη οροφη, κλιματισμο και 16\” ζαντες αλουμινιου, απο 14.300€ (ισχυει για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων και για παραγγελιες εως 31/01/2016). Επισης, το 500X, το Fiat crossover που καλυπτει καθε αναγκη μετακινησης εντος και εκτος δρομου, προσφερεται με οφελος εως 5.000€ και με ευνοϊκη χρηματοδοτηση, εγγυηση, οδικη βοηθεια και service για 5 ολοκληρα χρονια, με την τιμη του να ξεκιναει απο 15.500€.

Η ενεργεια θα υποστηριχθει απο μια διαφημιστικη καμπανια με την κεντρικη της ιδεα της να βασιζεται σε καταναλωτες που θα μπαινουν σε ενα αυτοκινητο Fiat και, μολις αγγιξουν το τιμονι, θα μεταφερονται μαγικα σε μια αλλη διασταση με διαστημοπλοια, φωτοσπαθα και χαρακτηρες Star Wars. Επιστρεφοντας στην πραγματικοτητα δεν θα εχουν συνελθει ακομα απο την εμπειρια τους, στοιχειο που τονιζει ποσο εξωπραγματικες ειναι οι \”Star Offers\”, δειχνοντας παραλληλα οτι, στην συγκεκριμενη περιπτωση, για να τις ανακαλυψετε δεν χρειαζεται να ταξιδεψετε σε εναν πολυ μακρινο γαλαξια.

Η συγκεκριμενη συνεργασια ξεκινησε με μια ξεχωριστη ενεργεια απο την Garage Italia Customs προς τιμην του Star Wars. Η FCA ανεθεσε στην ομαδα του Lapo Elkann να δημιουργησει ενα πρωτοτυπο αυτοκινητο με βαση το FIAT 500e, που παρουσιαστηκε στην Εκθεση Αυτοκινητου του Λος Αντζελες. Το αποτελεσμα ηταν το 500e Stormtrooper, εμπνευσμενο απο την ασπρομαυρη πανοπλια των στρατευματων της Γαλαξιακης Αυτοκρατοριας στο Star Wars. Η εμφανιση του ειναι μια αναφορα στο χαρακτηριστικο χρωματικο συνδυασμο των Stormtroopers σε μαυρο και λευκο, ενω τα σκουρα φιμε παραθυρα θυμιζουν το περιγραμμα που εχουν τα κρανη τους. Στο εσωτερικο, το πρωτοτυπο αυτο αυτοκινητο διαθετει μαυρα και λευκα στοιχεια με λακα που συνδυαζονται με διχρωμα δερματινα καλυμματα στα καθισματα, στο ταμπλο και στα πανελ των θυρων.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!