Νέα στυλάτη έκδοση “K-Way®” για το Fiat Panda

Το χρηστικοτατο Fiat Panda απεκτησε και ιδιαιτερο στυλ, απολυτα εξατομικευμενο κρατωντας τις βασικες του αξιες την αποδοση και την οικονομια

Η γκαμα εκδοσεων του επιτυχημενου Panda ανανεωνεται με την παρουσιαση του νεου Fiat Panda K-Way®. Αυτη η πολυχρωμη και ειδικη εκδοση απευθυνεται στο νεανικο κοινο, αλλα και σε οσους θελουν να προσθεσουν ιδιαιτερο στιλ σε καθε μετακινηση τους.

Το νεο Panda K-Way® προεκυψε απο τη συνεργασια της Fiat με τη δημοφιλη μαρκα μοδας K-Way®, με φανατικο κοινο σε ολοκληρο τον κοσμο. Οι δημιουργιες της χαρακτηριζονται απο την πολυχρωμια, το συγχρονο σχεδιο αλλα και την υψηλη τεχνολογια, στοιχεια που ταιριαζουν με το Panda. Το αποτελεσμα της συνεργασιας των δυο φημισμενων εταιριων ειναι ενα αυτοκινητο πολης που θα λατρεψουν απο την πρωτη στιγμη οσοι αναζητουν ενα μοντελο με αστικο χαρακτηρα και απαραμιλλο στιλ.

Εξωτερικα, το Panda K-Way® προσφερει μεγαλες δυνατοτητες εξατομικευσης. Καθε ενδιαφερομενος μπορει να επιλεξει μεταξυ 20 πιθανων χρωματικων συνδυασμων, οι οποιοι περιλαμβανουν 6 χρωματα αμαξωματος: μπλε, ασπρο, μαυρο, κοκκινο, κιτρινο και πορτοκαλι, καθως και 4 χρωματα για καθρεπτες και τασια: κιτρινο, πορτοκαλι, μπλε και αποχρωση τιτανιου. Ο δυναμικος του χαρακτηρας γινεται αμεσα αντιληπτος απο τις λεπτομερειες σε χρωμα τιτανιου, οπως τα εμπρος και τα πλευρικα λογοτυπα και σημεια στους καθρεπτες και τους τροχους. Παραλληλα, τα αυτοκολλητα με τα σηματα της K-Way® στις πισω πορτες και τα καλυμματα των καθρεφτων μαζι με το λογοτυπο της μαρκας στους τροχους, αναδεικνυουν ακομα περισσοτερο την ισχυρη του προσωπικοτητα.

Ο νεανικος και ζωηρος χαρακτηρας του ειναι διαχυτος και στο εσωτερικο. Τα καθισματα του ειναι διχρωμα σε μπλε/γκρι τονους με οικολογικο δερμα, συνδυασμος που ταιριαζει αρμονικα με το μπλε ταμπλο και τον ασημενιο πινακα οργανων. Τα χαρακτηριστικα λογοτυπα της K-Way® εχουν εμφανη παρουσια και στο εσωτερικο του μοντελου, καθως, περα απο τα καθισματα, υπαρχουν και στις ζωνες ασφαλειας αλλα και στα μπλε πατακια. Επισης, τα καθισματα εμπρος ειναι εξοπλισμενα με \”VISIBAG®\”, τα οποια ειναι ειδικα γιλεκα ασφαλειας σχεδιασμενα απο την K-Way για τη Fiat.

Ο στανταρ εξοπλισμος του νεου Panda K-Way® ειναι πλουσιος και καλυπτει ολες τις αναγκες για ανεση και ψυχαγωγια, καθως, μεταξυ αλλων, περιλαμβανει: ραδιο-CD/MP3 με εξι ηχεια, ηλεκτρικα εμπρος παραθυρα, συστημα ABS με BAS και EBD, προσκεφαλα στα εμπρος και πισω καθισματα και τεσσερις αεροσακους (μπροστινους και κεφαλης) και δεικτη αλλαγης ταχυτητας (GSI).

Οι πελατες εχουν τη δυνατοτητα να επιτυχουν τη μεγιστη εξατομικευση, επιλεγοντας μεσα απο τη νεα σειρα προϊοντων και αξεσουαρ που προεκυψε απο τη συνεργασια της Fiat με την την K-Way® και δημιουργηθηκε απο τη Mopar, τη μαρκα που εξειδικευεται στις υπηρεσιες, εξυπηρετηση πελατων, αυθεντικα ανταλλακτικα και αξεσουαρ για τις μαρκες της Fiat Chrysler Automobiles. Η νεα αυτη κολεξιον ξεχωριζει για το στιλ και τα υλικα της K-Way®, τα οποια ειναι πληρως προσαρμοσμενα για να καλυψουν καθε αναγκη των πελατων του Panda, απο αδιαβροχα μπουφαν μεχρι τσαντες για το σουπερμαρκετ και ειναι διαθεσιμα στο Fiat store αλλα και σε ορισμενους εξουσιοδοτημενους εμπορους.

Στην καρδια του νεου Panda K-Way® βρισκεται ο οικονομικος και αποδοτικος κινητηρας πετρελαιου 1.3 MTJ 95hp E6, ο οποιος εφοδιαζεται με το συστημα Start&Stop, που βοηθα στην επιτευξη ακομα χαμηλοτερης καταναλωσης καυσιμου και μειωμενων εκπομπων ρυπων.

Tο Panda K-Way® προσφερεται με τον ντιζελ 1.3 Multijet 95hp E6. Η νεα αυτη εκδοση ξεκινα απο 12.910€ (περιλαμβανει εκπτωση και οφελος αποσυρσης) και ειναι αμεσα διαθεσιμη στις εκθεσεις της Fiat.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!