Νέα LEGO Ford Mustang και F-150 Raptor και τα Παιδικά Όνειρα Γίνονται Πραγματικότητα

Επειδη ολοι κρυβουμε ενα παιδι μεσα μας, η Ford σε συνεργασια με την εταιρια παιχνιδιων LEGO Speed Champions φερνουν την εξαψη της αγωνιστικης πιστας στο σαλονι μας με τα πρωτα σετ F-150 Raptor & Mustang της LEGO.

«Το LEGO Group ειναι μια πρωτοκλασατη εταιρια παιχνιδιων, που απολαμβανει υψηλη δημοτικοτητα σε ολο τον κοσμο» δηλωσε ο Joe Hinrichs, προεδρος της Ford στην Αμερικανικη ηπειρο. «Οι περισσοτεροι απο εμας μεγαλωσαμε παιζοντας με LEGO, γι’ αυτο και πολλοι, μεταξυ των οποιων και οι μηχανικοι μας, βλεπουμε αυτο το project σαν ενα ονειρο ζωης.»

Το σετ Mustang 185-τεμαχιων περιλαμβανει πινακα χρονομετρημενων αποτελεσματων και εναν οδηγο αγωνων. Το σετ F-150 Raptor 664-τεμαχιων περιεχει ενα αριστα εξοπλισμενο γκαραζ, τρεϊλερ, αγωνιστικο φωτεινο σηματοδοτη, ενα ‘φτιαγμενο’ Model A, και μια ομαδα υποστηριξης της Ford για διασφαλιση της υψηλης ποιοτητας των εργασιων.»

«Ειμαστε ενθουσιασμενοι για τα νεα σετ της LEGO Speed Champions που βασιζονται στα θρυλικα μοντελα της Ford,» δηλωσε η Jill Wilfert, αντιπροεδρος, αδειοδοτησεων & ψυχαγωγιας του LEGO Group. «Καθε μοντελο Ford LEGO εχει τη δικη του ιστορια και προσφερει απειρες δυνατοτητες στο παιχνιδι. Με τα νεα σετ, τα παιδια μπορουν να υλοποιησουν την πιο τρελη αυτοκινητιστικη φαντασια τους. Μπορουν να παιζουν παιχνιδια ρολων με τους χαρακτηρες της LEGO, μπαινοντας στα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου.» 

Η ομαδα της LEGO συνεργαστηκε στενα με τις ομαδες αδειοδοτησης και σχεδιασης της Ford στη φαση εξελιξης και προϊοντικου σχεδιασμου. Μαζι αποφασισαν και την παραμικρη λεπτομερεια, μεχρι τις συσκευασιες και τα υλικα του μαρκετινγκ.

Η συνιστωμενη λιανικη τιμη για το σετ Mustang ειναι $14.99, και για το F-150 Raptor αντιστοιχα $49.99.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!