Μοναδικές προσφορές Renault και Dacia, για όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη

Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτωβριο προσφερει επιλεγμενα  επιβατικα και επαγγελματικα μοντελα των Renault και Dacia με μοναδικα προνομια για τους αγοραστες. 

Η κατακτηση απο τη Renault της 1η θεσης στην Ευρωπη στις πωλησεις αυτοκινητων (κατηγοριες Α και Β), αποτελει μια ακομα επιβεβαιωση της δυναμικης της μαρκας, αλλα και των μοντελων της που χαρη στα προηγμενα χαρακτηριστικα σχεδιασμου και τεχνολογιας που διαθετουν παρεχουν σταθερα υψηλη αξια στους καταναλωτες. Σχεδιασμενα για να ανταποκρινονται με τον καλυτερο δυνατο τροπο στις αναγκες των καταναλωτων, τα μοντελα των Renault και Dacia, χαρη στην εμπειρια και τη γνωση της Renault, ξεχωριζουν για την αποδοση, αλλα και το χαρακτηρα τους, ανατρεποντας τα δεδομενα. 

H Teoren Motors Α.Ε., αποκλειστικος εισαγωγεας των Renault και Dacia στην Ελλαδα, για ολη τη διαρκεια του Οκτωβρη προσφερει -για περιορισμενο αριθμο οχηματων- τοσο τα επιβατικα οσο και τα επαγγελματικα μοντελα των Renault και Dacia με ειδικες προσφορες. Με 5ετη εργοστασιακη εγγυηση, 3 χρονια οδικη βοηθεια και σημαντικο χρηματικο οφελος, σημερα η αποκτηση ενος Renault η Dacia ειναι πιο συμφερουσα απο ποτε. Το κοινο μπορει να γνωρισει και να επωφεληθει απο τις μοναδικες προσφορες στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων των Renault και Dacia.

www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!