Από πού θα περάσει το Audi On Tour

Αυτη, ειναι μια μοναδικη ευκαιρια. Οχι μονο για να δεις απο κοντα, αλλα και να οδηγησεις τα κορυφαια μοντελα της Audi. Ο,τι πιο καινουριο, οπως τα νεα Q3 και Α1, αλλα και ο,τι πιο εξεζητημενο οπως τα RS3, SQ5 και R8, τιθενται στη διαθεση των φαν της Audi, αλλα και αυτων που θα… ενταχθουν στους φαν, αμεσως μολις δουν απο κοντα τα δημιουργηματα της μαρκας.
 


Για 3η συνεχομενη χρονια η Audi διοργανωνει το Audi on Tour,  ενα πρωτοτυπο road trip που δινει την ευκαιρια σε ολους – και οχι μονο στους φιλους της μαρκας – να οδηγησουν τα μοντελα της. Η εκκινηση δοθηκε την περασμενη Τεταρτη (14 Νοεμβριου) στην Αθηνα και αφου πρωτα περασει απο τεσσερα διαφορετικα σημεια στο λεκανοπεδιο, το Audi on Tour θα επισκεφθει 12 ακομα πολεις σε ολη την Ελλαδα, πριν ολοκληρωθει στο Ηρακλειο της Κρητης στα μεσα Δεκεμβριου.



Μεσα απο την οδηγικη εμπειρια που προσφερει το Audi on Tour, οι συμμετεχοντες θα ανακαλυψουν την κορυφαια τεχνολογια των μοντελων της Audi, θα απολαυσουν την ανεση και ασφαλεια που προσφερουν τα προηγμενα τους συστηματα και φυσικα θα νιωσουν οι ιδιοι πως ειναι να βιωνεις στην καθημερινοτητα αυτα τα ξεχωριστα αυτοκινητα.


Ο στολος του εφετινου Audi on Tour, περιλαμβανει δυο ολοκαινουργια μοντελα σε πρωτη αποκλειστικη παρουσιαση: το Audi Q3, το best-seller SUV της μαρκας στη δευτερη πλεον γενια του, πιο εντυπωσιακο και ολοκληρωμενο απο ποτε! Με design που συναρπαζει και συστηματα και λειτουργιες απο μεγαλυτερες κατηγοριες. Επισης, το νεο Audi Α1, ενα απολυτα οδηγοκεντρικο αυτοκινητο με ανατρεπτικο design και κορυφαια sport οδικη συμπεριφορα, που επαναπροσδιοριζει την κατηγορια των premium compact μοντελων. Αξιζει να σημειωθει οτι ενω τα πρωτα Q3 και A1 της ελληνικης αγορας αναμενονται το τελευταιο δεκαημερο του Δεκεμβριου, ειδικα για τις αναγκες του εφετινου Audi on Tour, η Kosmocar-Audi «δανειστηκε» τα μοντελα αυτα με γερμανικες πινακιδες απο τα κεντρικα της Audi, προκειμενου να συμμετασχουν στην εκδηλωση. Στο Audi on Tour δινουν ακομα το παρων και ειναι διαθεσιμα για δοκιμη τα επισης νεα Q8, Α7 και Α6, καθως και τρια μοντελα επιδοσεων, τα RS3, SQ5 και R8.  


Με εκκινηση την Τεταρτη 14 Νοεμβριου απο την Αθηνα, οπου και μεχρι τις 17 περναει απο 4 διαφορετικες εκθεσεις, το Audi on Tour θα επισκεφθει τη Χαλκιδα στις 19, τη Λαρισα στις 20, την Κοζανη στις 21, την Καρδιτσα στις 22, με αφιξη στη Θεσσαλονικη στις 24 και παραμονη μεχρι και τις 25 Νοεμβριου. Ακολουθουν οι Σερρες στις 26, Ιωαννινα στις 28, Αγρινιο στις 29 Νοεμβριου. Στη συνεχεια, το Audi on Tour μεταφερεται πιο νοτια, με πρωτο σταθμο την Τριπολη στις 3 Δεκεμβριου, Πατρα στις 4, Ροδο στις 7, για να ολοκληρωθει στο Ηρακλειο της Κρητης στις 12 Δεκεμβριου.


Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προγραμμα του Audi on Tour και τις πολεις απο τις οποιες θα περασει, επισκεφτειτε το www.audiontour.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!