Από 21.900 ευρώ το Volvo V40 Cross Country

Στον… καταιγισμο απο νεα μοντελα που αποτελουν την αιχμη της τεχνολογιας, η Volvo δεν ξεχνα το best seller της. Το V40 Cross Country το οποιο ειναι, εκτος απο το ασφαλεστερο στην κατηγορια του (συμφωνα με τις δοκιμες του EuroNCAP) ενα απο τα δημοφιλεστερα premium hatchback της ελληνικης αγορας, προσφερεται τωρα σε προνομιακη τιμη. Απο 21.900 € και το πακετο εξοπλισμου Business χωρις χρεωση! Η τιμη, αφορα το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto και ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα, αφου αφορα αυτοκινητα ετοιμοπαραδοτα και με παραγγελια.
Το Volvo V40 Cross Country ειναι το μονο αυτοκινητο παραγωγης σημερα που διαθετει αεροσακο πεζου ενω στο βασικο του εξοπλισμο ανηκει και το City Safety, το οποιο προσφερει αυτοματο φρεναρισμα για αποφυγη συγκρουσεων με αλλα οχηματα η εμποδια. Με δυνατοτητα κινησης σε καθε δρομο και εναν αρκετα ισχυρο βενζινοκινητηρα, 1.498 κ.εκ. και 152 ιππων, ο οποιος ειναι σχεδιασμενος και εξελιγμενος απο την ιδια τη Volvo, που συνεργαζεται ιδανικα με το αυτοματο κιβωτιο που προσφερεται χωρις χρεωση (ανηκει στο βασικο εξοπλισμο) και εξασφαλιζει τοσο σπιρτοζικες επιδοσεις οσο και οικονομια καυσιμου.
Το τελευταιο facelift εκανε το V40 Cross Country ακομα πιο μοντερνο και κομψο. Με νεα γριλια και φωτιστικα σωματα, σπορ ζαντες και ανανεωμενη χρωματικη παλετα εξωτερικα, παραλληλα με ακομα πιο πολυτελη υλικα και ταπετσαριες, διακοσμητικα αλουμινιου η ξυλου στο εσωτερικο, το V40 Cross Country δικαιολογει επαξια το σημαντικο βραβειο “Brand Design Language Award 2016” απο την επιτροπη Car Design Award, που απονεμηθηκε στη Volvo ως αναγνωριση για τη συνεισφορα της στο συγχρονο αυτοκινητικο design.
Σημερα, η Volvo Car Hellas ερχεται να καταστησει το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto ακομα πιο ολοκληρωμενο, πιο ελκυστικο και πιο προσιτο! Προσφερει το μοντελο σε ιδιαιτερα προνομιακη τιμη και εξοπλισμενο με το πακετο Business χωρις επιπλεον χρεωση, για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Συγκεκριμενα, το μοντελο διατιθεται με επιπλεον αισθητηρες παρκαρισματος στον πισω προφυλακτηρα, αναβαθμισμενο ηχοσυστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, συνδεση Bluetooth και εγχρωμη οθονη 7” ενω υπαρχει και προκαλωδιωση για καμερα υποβοηθησης οπισθοπορειας/σταθμευσης.
Αξιζει να αναφερθει ο υπολοιπος εξοπλισμος που διαθετει το αυτοκινητο στην τιμη αυτη. Απο εναν μακροσκελη καταλογο, ενδεικτικα και το αυτοκινητο διαθετει:

o    City Safety 2ης γενιας

o    Αεροσακους οδηγου/συνοδηγου, πλευρικους, οροφης, γονατου οδηγου

o    Αεροσακο πεζου

o    Συστημα προστασιας απο πλευρικες συγκρουσεις και προστασιας αυχενα/πλατης

o    ABS με εκτακτη υποβοηθηση πεδησης

o    Συστημα δυναμικου ελεγχου ευσταθειας και προσφυσης, ελεγχο υποστροφης και/η υπερστροφης και σπορ λειτουργια

o    Συστημα υποβοηθησης εκκινησης σε ανηφορα

o    Ηλεκτρικα υποβοηθουμενο τιμονι, ρυθμιζομενο σε υψος/βαθος

o    Cruise Control

o    Start/Stop

o    Συστημα κλιματισμου με ηλεκτρονικο ελεγχο θερμοκρασιας

o    Ηλεκτρικα παραθυρα μπρος/πισω

o    Εξωτερικους καθρεπτες ηλεκτρικα ρυθμιζομενους και θερμαινομενους

o    Πακετο εσωτερικου φωτισμου LED

o    Ρυθμιση υψους δεσμης προβολεων

o    Φωτα ημερας και φωτα αποτομου φρεναρισματος

o    Δερματινο τιμονι και δερματινο επιλογεα ταχυτητων με διακοσμητικα αλουμινιου

o    Ηχοσυστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, συνδεση Bluetooth και εγχρωμη οθονη 7” και χειριστηρια ηχοσυστηματος στο τιμονι

o    Ζαντες αλουμινιου με συστημα παρακολουθησης πιεσης ελαστικων

o    Αισθητηρες παρκαρισματος πισω

o    Προκαλωδιωση για καμερα υποβοηθησης οπισθοπορειας/σταθμευσης

o    Πισω ποδια Cross Country και ραγες οροφης

o    Μασκα μεταβλητης αεροδυναμικης

o    Αεροτομη οροφης high performance
Γι\’ αυτους που το πολυ δεν ειναι αρκετο, εαν το ζητουμενο ειναι ενα ακομα πιο πλουσια εξοπλισμενο αυτοκινητο, τοτε η ιδανικη επιλογη παραμενει η πολυ δημοφιλης εκδοση Livstyl, η οποια διαθετει επιπλεον τον ψηφιακο πινακα οργανων 8”, προβολεις LED σε σχημα πλαγιαστου «T», που παραπεμπουν στο συμβολο της ιδιαιτερα πλουσιας σκανδιναβικης παραδοσης, στο «σφυρι του Θεου Θωρ», αναβαθμισμενο πακετο εσωτερικου φωτισμου LED και κεντρικη κονσολα Copper Dawn. Μαλιστα, η εκδοση Livstyl προσφερεται για περιορισμενο χρονικο διαστημα επισης σε ιδιαιτερα προνομιακη τιμη, απο 24.470 €, στην οποια για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων συμπεριλαμβανεται και το κοστος του μεταλλικου χρωματος. Ετσι, στην τιμη αυτη ο αγοραστης εχει οφελος που ξεπερναει τα 2.000 €!
Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να απευθυνονται στο δικτυο επισημων διανομεων της Volvo σε ολη την Ελλαδα. Η προνομιακη τιμη ισχυει τοσο για ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα οσο και για παραγγελιες, για περιορισμενο χρονικο διαστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!