Δυο νέες ξεχωριστές εκδόσεις Ford Mustang, για… περισσότερα όνειρα το 2017

Οι νεες Ford Mustang Black Shadow Edition και Ford Mustang Blue Edition προσφερουν μοναδικο στυλ και premium προδιαγραφες για τους Ευρωπαιους πελατες

H Σοφιστικε Mustang Black Shadow διαθετει μοναδικες μαυρες ζαντες αλουμινιου και λεπτομερειες. Η Δυναμικη Mustang Blue Edition αναδεικνυει το πνευμα των κλασικων Mustang με αμαξωμα βαμμενο σε Grabber Blue 

Και οι δυο εκδοσεις προσφερουν προηγμενο εξοπλισμο οπως συστημα συνδεσιμοτητας SYNC 3, θερμαινομενα και κλιματιζομενα καθισματα, premium ηχοσυστημα και πολυτελες, δερματινο σαλονι

Η νεα Ford Mustang Black Shadow Edition εξοπλιζεται με αποκλειστικες μαυρες ζαντες αλουμινιου 19-ιντσων και μαυρες λεπτομερειες αμαξωματος. 

Η Ford Mustang Blue Edition αποπνεει το πνευμα των κλασικων μοντελων Ford Mustang που ηταν βαμμενα σε εντυπωσιακες αποχρωσεις Grabber”, υιοθετωντας ενα Grabber Blue αμαξωμα με σπορ ριγες.

Και τα δυο μοντελα διατιθενται σε εκδοση fastback και προσφερουν εξοπλισμο υψηλων προδιαγραφων οπως θερμαινομενα και κλιματιζομενα καθισματα, συστημα επικοινωνιας & ψυχαγωγιας SYNC 3 της Ford με πλοηγηση και ενα premium ηχοσυστημα.


«Η Ford Mustang εχει καθε λογο να ξεχωρισει στους Ευρωπαϊκους δρομους και με τις νεες εκδοσεις Ford Mustang Black Shadow Edition και Blue Edition, οι οδηγοι της Mustang θα προσελκυσουν ακομα περισσοτερο την προσοχη,» δηλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρωπης. «Οι ειδικες εκδοσεις Ford Mustang αποτελουν ενα σημαντικο κεφαλαιο της ιστοριας Mustang πανω απο 50 χρονια, και τωρα οι Ευρωπαιοι πελατες μπορουν να παιξουν το δικο τους ρολο στην πλουσια ιστορια των ειδικων εκδοσεων του εμβληματικου μοντελου.»


Mustang Black Shadow Edition 
Η Ford Mustang Black Shadow Edition θα ειναι διαθεσιμη για παραγγελια με τον 5.0L V8 κινητηρα 421 ιππων της Ford και εξαρι μηχανικο η αυτοματο κιβωτιο απο τον Ιανουαριο του 2017.

Διατιθεται με τεσσερις χρωματικες επιλογες  – Platinum White, Triple Yellow, Race Red και Grabber Blue – ενω το μοναδικο στυλ αμαξωματος περιλαμβανει εμβλημα μαυρου Pony για τη μασκα GT, αποκλειστικες μαυρες ζαντες αλουμινιου 19 ιντσων με σχεδιο ακτινων Y, μαυρες ριγες στο φουσκωμα του καπο και χαμηλα στο πλαϊ μεταξυ των θολων, αλλα και μαυρα λογοτυπα 5.0-litre στα εμπρος φτερα.

Το υψηλων προδιαγραφων μοντελο περιορισμενης εκδοσης παραγωγης προσφερει αισθητηρες παρκαρισματος, θερμαινομενα και κλιματιζομενα εμπρος καθισματα, ενα premium ηχοσυστημα ShakerPro με 12-ηχεια και ενα ισχυρο subwoofer 8-ιντσων στο πορτμπαγκαζ, πολυτελες μαυρο δερματινο σαλονι με εντυπωσιακες ραφες στον πινακα οργανων και ασορτι ενθετα στις πορτες.


Mustang Blue Edition 
Οι χαρακτηριστικες αποχρωσεις Grabber της Ford – που ονομαστηκαν ετσι λογω της ικανοτητας τους να τραβανε την προσοχη (grab attention) – λανσαριστηκαν για πρωτη φορα με τις 1969 Shelby GT350 και GT500. 


Απο τοτε, η Ford προσφερει καθε τοσο τη Mustang σε περισσοτερες απο 20 διαφορετικες αποχρωσεις Grabber μεταξυ των οποιων οι Grabber Orange, Grabber Yellow και Grabber Lime – με τα μοντελα που ειναι βαμμενα σε αποχρωση Grabber να προσελκυουν απο παλια το ιδιαιτερο ενδιαφερον των συλλεκτων.

Η νεα Ford Mustang Blue Edition διατιθεται τωρα για παραγγελια ειτε με τον 5.0L V8 της Ford 421 ιππων η με τον οικονομικο 317 PS 2.3 EcoBoost 317 ιππων και εξαρι μηχανικο η αυτοματο κιβωτιο, και προσφερει ενα εντυπωσιακο εξωτερικο σε Grabber Blue που αναδεικνυεται με μαυρες ριγες στο καπο και την οροφη, αλλα και μαυρες, πολυακτινες ζαντες αλουμινιου 19 ιντσων.

Και οι δυο νεες ειδικες εκδοσεις περιλαμβανουν το συστημα SYNC 3 της Ford με οθονη αφης 8-ιντσων, που επιτρεπει στους οδηγους να εντοπιζουν γειτονικα καφε, σταθμους ανεφοδιασμου η παρκινγκ αυτοκινητων, σταθμους τρενων, αεροδρομια και ξενοδοχεια πιεζοντας απλα ενα μπουτον και λεγοντας “I need petrol,” και “I need to park.”


Η Mustang στην Ευρωπη
Η Ford Mustang 5.0-litre V8 fastback με μηχανικο κιβωτιο επιταχυνει απο σταση στα 100 km/h σε 4,8 δευτερολεπτα, ενω το μοντελο 2.3L EcoBoost fastback επισης με μηχανικο κιβωτιο σε 5,8 δευτ.

Σχεδον 23.000 Ford Mustang εχουν πουληθει και παραγγελθει στην Ευρωπη απο το καλοκαιρι του 2015 που λανσαριστηκε το θρυλικο, σπορ αυτοκινητο. Περιπου τα δυο τριτα εξ αυτων ηταν μοντελα fastback. Κοκκινο, γκρι και μαυρο ειναι τα πιο δημοφιλη χρωματα της Mustang στην Ευρωπη και το 64% των πελατων επιλεγει τον V8 κινητηρα. Τα μοντελα EcoBoost ειναι πιο δημοφιλη στη Ν. Ευρωπη.


Αναμεσα στους πιο φανατικους οπαδους της Mustang ειναι ο Adelbert Engler απο το Βελγιο, που εχει δημιουργησει μια συλλογη απο 5.500 μοντελα Mustang υπο κλιμακα, καθως και αρκετα κλασικα μοντελα κανονικων διαστασεων.


Στα 97 του, ο Lennart Ribring απο τη Σουηδια ειναι απο τους γηραιοτερους Ευρωπαιους οπαδους της Mustang. Ο Ribring ηταν ενας απο τους πρωτους πελατες στη γενετειρα του Σουηδια που αγορασε μια απο τις πρωτες Mustang του 1960, και τωρα ειναι περηφανος ιδιοκτητης μιας νεας 5.0L V8 Ford Mustang fastback.
http://www.topspeed.gr/2016/11/97-mustang.html


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!