Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων σε όλα τα Renault


Ο χειμωνας εφτασε, οποτε τωρα ειναι που χρειαζεται περισσοτερη φροντιδα το οχημα σου, προκειμενου να βγαλει το χειμωνα απροβληματιστα και με ασφαλεια.

Συνεχιζοντας σταθερα την παροχη ολοκληρωμενων προτασεων After Sales, η Renault, προσφερει και φετος δωρεαν χειμερινο ελεγχο 25 σημειων και παραλληλα μοναδικες προσφορες πακετων συντηρησης και επισκευης, που καλυπτουν καθε αναγκη.

Η Renault, με το προγραμμα Total Care εχει δημιουργησει μια ομπρελα προστασιας για ολους τους κατοχους αυτοκινητων Renault, με στοχο να απολαμβανουν σε σταθερη βαση αριστες υπηρεσιες After Sales. Και αυτο το χειμωνα μεσω του προγραμματος Total Care, η Renault προσφερει δωρεαν ελεγχο 25 σημειων, σε ολους τους κατοχους Renault ωστε να ενημερωθουν εγκαιρα και υπευθυνα για τις πιθανες αναγκες συντηρησης και επισκευης του οχηματος τους.


Ο δωρεαν χειμερινος ελεγχος 25 σημειων αφορα σε ολα τα οχηματα Renault, ανεξαρτητα απο τον τυπο και την ηλικια τους, ενω συμπληρωνεται απο πακετα συντηρησης και επισκευης σε ιδιαιτερα προνομιακες τιμες. Τα συγκεκριμενα πακετα καλυπτουν ενα ευρυ φασμα εργασιων, δινοντας παραλληλα την ευκαιρια στον κατοχο του αυτοκινητου να γνωριζει εξ’ αρχης το ακριβες κοστος της επισκευης. Ακομα και για οχηματα με ηλικια ανω των 5 ετων υπαρχει πληρης καλυψη μεσω του προγραμματος Renault Total Care 5+ με προσφορες συντηρησης που ξεκινουν απο τα 58 ευρω (η τιμη περιλαμβανει κοστος εργασιας, ανταλλακτικων και Φ.Π.Α).

Με δωρεαν ελεγχο 25 σημειων και πληρη καλυψη ολων των αναγκων συντηρησης και επισκευης, η Renault με το προγραμμα Total Care ειναι παντα διπλα σε καθε αναγκη των καταναλωτων.
Για το δωρεαν ελεγχο και περισσοτερες πληροφοριες λεπτομερειες σχετικα με τα προνομια του προγραμματος Renault Total Care το κοινο μπορει να απευθυνεται στο Εξουσιοδοτημενο Δικτυο Επισκευαστων της Renault.
(http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html)

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!