Η… κρυμμένη τουρμπίνα μας

Αφου οι καιροι αλλαζουν, γιατι να μην κανει το ιδιο και το TopSpeed.gr; Αποφασισαμε να αλλαξουμε το σημα μας λοιπον. Και επειδη θελαμε να ειναι κατι που μας εκφραζει, ψαξαμε και το αναθεσαμε στους καλυτερους. Απευθυνθηκαμε λοιπον στην Antimonium Design και ζητησαμε να μας το φιλοτεχνησουν. Αφου τους… ζαλισαμε με τις απαιτησεις μας, ο, κορυφαιος, οπως αποδεικνυεται απο το… αποτελεσμα, creative director Βασιλης Καρικας της Antimonium, δημιουργησε το σημα που βλεπεις. Οχι τυχαια, αφου ειναι και αυτος εραστης της αυτοκινησης!

Στις αποχρωσεις του κοκκινου, του ασπρου και του γκρι/μαυρου (σαν το μπορδοροδοκοκκινο της Μοιραρακη), το Topspeed.gr ειναι \”αγκαλιασμενο\” κατα το ημισυ απο ενα στροφομετρο που πλησιαζει στα \”κοκκινα\”. Και, επειδη το Topspeed.gr δεν ειναι σαν τους αλλους, το σημα του εχει και ενα… easter egg. Το \”p\” στη λεξη \”top\”, αν το παρατηρησεις, ειναι μια τουρμπινα και μαλιστα, στο εσωτερικο του, βλεπεις και τη φτερωτη!

Φυσικα, το νεο μας σημα, δεν αντικατοπτριζει μονο την αγαπη μας στα γρηγορα αυτοκινητα, τα στροφομετρα και τις… τουρμπινες. Ειναι το εναυσμα μιας νεας εποχης για το TopSpeed.gr. 

Επειδη ακριβως αγκαλιαστηκε απο εκατομμυρια αναγνωστων στον λιγο καιρο λειτουργιας του, νιωθουμε την αναγκη να πουμε σε εσενα, στον καθενα, μοναδικο -και καταπληκτικο- απο τους αναγνωστες μας, \”ευχαριστουμε\”. Εμπρακτως. Αυτο θα γινει με εκπληξεις που ερχονται και ειναι εστιασμενες στο να κανουν τη δικη σου καθημερινοτητα καλυτερη. Μεινε συντονισμενος/η. Τωρα ξεκιναμε!

Φυσικα, αισθανομαστε την αναγκη να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στην Antimonium Design και προσωπικα στον Βασιλη Καρικα, οχι μονο επειδη δημιουργησαν το σημα που ονειρευομασταν, ευκολα και χωρις να μας ταλαιπωρησουν, αλλα και επειδη ανεχτηκαν ολες τις παραξενιες μας, με, μαλλον υπερβαλλοντα ζηλο, επαγγελματισμο και ευγενεια. Και, αυτα τα τελευταια, δεν τα συναντας και τοσο συχνα…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!