Η Mitsubishi ξαναφτιάχνει το πρώτο της αυτοκίνητο!

Εναν αιωνα πριν, με το Model A, το πρωτο τετρατροχο που δημιουργησε ποτε, η Mitsubishi Motors εκανε το πρωτο της βημα στην Ιαπωνια και αυτο τον κοσμο. Γιορταζοντας τα 100 χρονια ζωης της, η εταιρεια, το ονομα της οποιας σημαινει στην ιαπωνικη γλωσσα \”τρια διαμαντια\”, η \”τρεις ρομβοι\” (τωρα δες το σημα της) φτιαχνει, οχι καποιο EVO σαν αυτα που τη δοξασαν, αλλα… το πρωτο της αυτοκινητο! Οχι ομως ετσι απλα…

Η Mitsubishi, λοιπον, για να καταφερει να ξαναδημιουργησει το αυτοκινητο με το οποιο αρχισαν ολα, εναν αιωνα πριν, συνεργαζεται με την West Customs. Ο Ryan Friedlinghaus και η ομαδα της West Coast Customs θα ξαναδημιουργησουν το Mitsubishi Model A, το πρωτο επιβατικο οχημα στην ιστορια της Mitsubishi αλλα με τις τεχνολογικες καινοτομιες του σημερα.

Τι σημαινει αυτο; Επι της ουσιας, η Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) ανεθεσε στη West Coast Customs να ξαναφτιαξει το Model A, με την εμφανιση του πρωτου μοντελου του 1917, αλλα βασισμενο στην πλατφορμα του πιο προηγμενου τεχνολογικα οχηματος της μαρκας, του Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV).

Και ποια ειναι τα δυο αυτοκινητα που… συνενωνονται εις \”σαρκαν μιαν\”; Το Mitsubishi Model A, δημιουργηθηκε το 1917 και ηταν το πρωτο αυτοκινητο που κοσμηθηκε με το εμβλημα των τριων διαμαντιων οταν παρουσιαστηκε στην Ιαπωνια. Με το Model A, η αυτοκινητιστικη ιστορια της Mitsubishi ξεκινησε με 22 οχηματα απο την πρωτη ιαπωνικη σειρα μαζικης παραγωγης.

Απο την αλλη, το Outlander PHEV θεωρειται το αποκορυφωμα της τεχνογνωσιας της Mitsubishi στην ιστορια του αυτοκινητου: 50 χρονια ηλεκτροκινησης και δεκαετιες στην τεχνολογια τετρακινησης βελτιωμενης σε διεθνεις αγωνες ραλι. Εχοντας εναν πολυ αποδοτικο διλιτρο βενζινοκινητηρα, δυο ισχυρους ηλεκτροκινητηρες και το κορυφαιο συστημα Super All-Wheel Control (S-AWC) της Mitsubishi, το Outlander PHEV προσφερει τις ικανοτητες ενος SUV και την οικονομια ενος EV.

Δεν λεμε, καλο, το project, αλλα ποσο καλυτερο θα ηταν αν εφτιαχνε ενα Evo Century Edition;    
Tip: Πως θα ειναι στην οδηγηση, αραγε, το μοντελο που θα προκυψει;

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!