Κάνε offroading με Jeep στη… Γλυφάδα

Δεν χρειαζεται να πας και πολυ μακρια για να ζησεις, εστω και για λιγο, τη μαγεια της οδηγησης εκτος δρομου και να δεις πως ειναι να οδηγεις σε απατητα μονοπατια, αλλα και γιατι οι ικανοτητες των μοντελων της Jeep στην κινηση εκτος δρομου ειναι παγκοσμιως γνωστες εδω και 75 χρονια με τα μοντελα της εμβληματικης εταιριας. Αρκει μια βολτα μεχρι τη… Γλυφαδα!

Η off-road οδηγηση πισω απο το τιμονι ενος Jeep ειναι μια πραγματικα απιστευτη εμπειρια και τωρα, οι φιλοι της εταιριας μπορουν να την ζησουν απο πρωτο χερι στο Jeep Camp στην Γλυφαδα, σε ενα ειδικα διαμορφωμενο off-road περιβαλλον που εχει σχεδιαστει για να αποκαλυπτει τα εντυπωσιακα ορια προσφυσης των μοντελων της μαρκας, παντα με ασφαλεια. To Jeep Camp ξεκινησε εκ νεου την λειτουργια του απο το Σαββατο 22/10 και θα ειναι ανοικτο καθε Σαββατο και Κυριακη.

Αν θες να δεις πως διασκεδασαμε εμεις, με ενα Renegade στο Jeep Camp, αλλα και λεπτομερειες για τη διαδρομη, κανε κλικ εδω


Το εξειδικευμενο προσωπικο της Lancia – Jeep Hellas θα περιμενει τους φιλους της μαρκας και τις οικογενειες τους, για να τους δωσει τη δυνατοτητα να οδηγησουν τις διαφορες εκδοσεις του Jeep Renegade στο αυθεντικο τους περιβαλλον και να ενημερωθουν αναλυτικα για τα χαρακτηριστικα του μοντελου, καθως και τους διαφορετικους τροπους αποκτησης που εχουν σχεδιαστει για να αφαιρουν το αγχος απο την αγορα ενος αυτοκινητου σημερα.
 

Το Jeep Camp περιλαμβανει περασματα απο βαθιες παγιδες νερου και λασπης, τραμπαλα, αναβαση, καταβαση και πλευρικη κινηση με μεγαλες κλισεις, αλλα και κινηση σε βραχωδες περιβαλλον, δοκιμασιες που ολα τα Jeep εχουν σχεδιαστει για να υπερβαινουν με ανεση, αποδεικνυοντας περιτρανα την υπεροχη τους.

Οι φιλοι της Jeep μπορουν να ενημερωνονται για το Jeep Camp καλωντας στα τηλεφωνα της AutoOne, επισημου διανομεα της Jeep στο νομο Αττικης.

Jeep Camp Γλυφαδας
Διευθυνση: Λ. Βουλιαγμενης 87
Ωρες λειτουργιας: 10:00 – 16:00
Διαρκεια διαδρομης 15’

Jeep – AutoOne Γλυφαδα    Jeep – AutoOne Αμαρουσιου
Διευθυνση: Λ. Βουλιαγμενης 88    Διευθυνση: Λ. Κηφισιας 30
Τηλεφωνο: 210 9644691    Τηλεφωνο: 210 6890600

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!