Με το νέο MICRA στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Nissan τρομάζει τον ανταγωνισμό


Με το νεο MICRA στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, η  Nissan εκτοξευει την γκαμα της σε νεα επιπεδα καινοτομιας και ενθουσιασμου !  

Η Nissan παραδιδει μαθηματα καινοτομιας και ενθουσιασμου στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, με μια εκπληκτικη γκαμα μοντελων και με την αναγεννηση του δημοφιλους MICRA. Σε συνδυασμο με το οραμα της φιρμας για την Ευφυη Κινητικοτητα (Intelligent Mobility) και με την πρωτοποριακη κινηση να εκμεταλλευτει το αμιγως ηλεκτροκινητο LEAF οχι μονο ως εκθεμα αλλα και ως πηγη ενεργειας στο περιπτερο της, η Nissan ανεβαζει ψηλα τον πηχη της αυτοκινησης.

Ανοιγοντας την αυλαια για την Nissan στο Παρισι, Ο Paul Willcox, Προεδρος της Nissan Europe  δηλωσε: \”Yλοποιoυμε  τη δεσμευση μας για καινοτομια και ενθουσιασμο για ολους με το λανσαρισμα του νεου MICRA – ενος συγχρονου  αυτοκινητου που ταιριαζει στον  συγχρονο τροπο ζωης της πολης  και που ενισχυει την ηγετικη μας  θεση στο σχεδιασμο αυτοκινητων με στυλ.

Φετος συνεχιζουμε με την ενισχυση της γκαμας μας, οχι μονο με την αναγεννηση του Nissan MICRA, αλλα και με το νεο, πιο τολμηρο supercar  Nissan GT-R , οπως και με το crossover Nissan MURANO  στη Ρωσια.  Παραλληλα, ατενιζουμε το μελλον με το οραμα της Ευφυους Κινητικοτητας, επαναπροσδιοριζοντας τον τροπο με τον οποιο τα αυτοκινητα οδηγουνται , κινουνται και ενσωματωνονται στην κοινωνια, οπου δομικα στοιχεια αυτου του οραματος διαθετει και  το ιδιο το MICRA.”


To οραμα της Nissan για την Ευφυη Κινητικοτητα, παιρνει σαρκα και οστα στο φετινο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου, θετοντας το πλαισιο για την μετακινηση των ανθρωπων σε ολη την Υφηλιο, προς ενα ασφαλεστερο και πιο βιωσιμο μελλον. 

Intelligent Drive :  Αποτελωντας την αιχμη του δορατος στο ντεμπουτο του συστηματος ProPILOT της Nissan που ενσωματωθηκε στο minivan Serena στην Ιαπωνια,  η Nissan εχει προγραμματισει την Πανευρωπαϊκη πρεμιερα της συγκεκριμενης τεχνολογιας, με το νεο Nissan QASHQAI το επομενο ετος.

Intelligent Power : Εχοντας ως αφετηρια την παραγωγη του παγκοσμιως best –seller αμιγως ηλεκτροκινητου οχηματος Nissan LEAF, , η Nissan συνεχως πρωτοπορει με εφαρμογες αιχμης που αφορουν τις τεχνολογιες ηλεκτροκινητων οχηματων (EV).

Intelligent Integration :  H Νissan σε συνεργασια με την Eaton, αλλαζει εντελως τον χαρτη στην τεχνολογια των μπαταριων EV, δημιουργωντας την οικιακη μοναδα αποθηκευσης ενεργειας με την ονομασια xStorage και ενωνει τις δυναμεις της με την Enel,  σχετικα με τις δοκιμες της τεχνολογιας παροχης ενεργειας απο το οχημα προς το δικτυο στη  Δανια και το Ηνωμενο Βασιλειο.  Ως παραδειγμα της  συγκεκριμενης τεχνολογιας αιχμης,  το περιπτερο της Nissan στο Παρισι τροφοδοτειται με ενεργεια εν μερει απο το Nissan LEAF, χρησιμοποιωντας πρωτοποριακες μεθοδους φορτισης με βιο-κατευθυνση, ουτως ωστε να προσφερει την ενεργεια στον εκθεσιακο χωρο.


Σε οτι αφορα τις επιδοσεις της Nissan στην Ευρωπη, αξιζει να σημειωθει οτι κατεγραψε εντυπωσιακη αυξηση σε αρκετες περιοχες με αιχμη του δορατος τις αυξημενες πωλησεις των εντυπωσιακων της crossover. Συγκεκριμενα, οι πωλησεις στη Δυτικη Ευρωπη, στο τελος του Οικονομικου Ετους του 2015 (Μαρτιος 2016, ) ηταν αυξημενες κατα 9,4% εναντι του αντιστοιχου χρονικου διαστηματος για το 2014, με αγορες οπως αυτες της Ισπανιας (+19,3%),  Γερμανιας (+ 13,2%), Ιταλιας (+ 8,8%) , Ηνωμενου Βασιλειου (+ 4,2%) και της Γαλλιας (+ 3,9%) να καταγραφουν  σημαντικες αυξησεις. Επιπλεον, οι  πωλησεις στην Ευρωπη των crossovers της Nissan ηταν πανω απο 432.000 για το Οικονομικο Ετος του 2015,  καθιστωντας  την συγκεκριμενη γκαμα best-seller στην κατηγορια. Στην Ελλαδα,  η Nissan καταρριπτει συνεχως το ενα ρεκορ μετα το αλλο, με μια αυξηση στις πωλησεις κατα 16,5% για το αντιστοιχο χρονικο διαστημα, οταν συνολικα η αγορα κατεγραψε μια αυξηση 2,7% στις πωλησεις νεων επιβατικων αυτοκινητων. Σε οτι αφορα το QASHQAI, αναδεικνυεται για μια ακομα φορα πρωταθλητης στην κατηγορια C στην Ελλαδα, με  2.614 πωληθεντα αυτοκινητα για το συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!