Να γιατί το παγκόσμιο πρωτάθλημα RallyCross είναι το εντυπωσιακότερο όλων!

Το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Rallycross (World RX) ειναι μια σειρα αγωνων που οργανωνεται απο τη FIA σε συνεργασια με τους φορεις της σειρας IMG Motorsport. Η σειρα αποτελειται απο 13 διημερες εκδηλωσεις σε μεικτες διαδρομες (χωμα, ασφαλτος, λασπη, χιονι.) 
Το Rallycross ειναι ο ανερχομενος βασιλιας των μηχανοκινητων αθληματων μιας και περιλαμβανει αυτο που ανεκαθεν επιζητα ο θεατης, θεαμα και παλι θεαμα. Οι επαφες μεταξυ των αυτοκινητων ειναι συνεχομενες και επιτρεπονται μεχρι το σημειο του εμβολισμου.Οπως και στην περιπτωση του βιντεο παρακατω οπου ο Σουηδος Timmy Hansen πηγαινει φτερο με φτερο με τον αντιπαλο του Mattias Ekstrom, οπου και απο τον υπερβολικο ενθουσιασμο του να κερδισει τον βγαζει απο την μεση και τερματιζει πρωτος. Δυστυχως για αυτον, οι αγωνοδικες του επεβαλαν ποινη 5 δλ και ετσι εχασε την πρωτια.Αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια διοτι το θεαμα ειναι εκπληκτικο και μας θυμιζει τις superstage που γεμιζαν το ΟΑΚΑ απο φιλους της αυτοκινησης.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=U4Gu2_PzSr8]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!