Το Νέο Hyundai Tucson κατακτά τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων στο Euro NCAP

Διαθετει νεες τεχνολογιες, οπως το συστημα Αυτονομης πεδησης εκτακτης αναγκης (Autonomous Emergency Braking)

Το νεο compact SUV της Hyundai Motor, το νεο Tucson, ελαβε τη μεγιστη βαθμολογια των 
πεντε αστερων απο τον Ανεξαρτητο Οργανισμο Αξιολογησης Οχηματων « Euro NCAP ». 
Το αποτελεσμα υπογραμμιζει τα οφελη της προσεγγισης της Hyundai να εγκαταστησει  τεχνολογιες αιχμης και χαρακτηριστικα υψηλης ασφαλειας σε ολη την γκαμα των οχηματων της.

Ο κ. Thomas Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, σχολιασε: \”Το νεο Tucson εισαγει ενα ευρυ φασμα νεων τεχνολογιων ασφαλειας, οπως αυτονομα συστηματα πεδησης εκτακτης αναγκης, σε προσιτη τιμη. Η βαθμολογια των πεντε αστερων στο Euro NCAP αποτελει περαιτερω αποδειξη οτι η υψηλη ποιοτητα και ασφαλεια ειναι ενσωματωμενες στα νεα αυτοκινητα μας \”.


Το νεο Tucson προσφερει νεα χαρακτηριστικα ενεργητικης και παθητικης ασφαλειας
Τα πορισματα των δοκιμων του Euro NCAP δειχνουν οτι το νεο Tucson ειναι ενα απο τα ασφαλεστερα και πιο πληρως εξοπλισμενα οχηματα στην κατηγορια του. Η χρηση απο την Hyundai των τελευταιων τεχνολογιων ενεργητικης ασφαλειας, βελτιωνει εντυπωσιακα τα αποτελεσματα ασφαλειας του αυτοκινητου.

Επιπροσθετως, αν και μονο το συστημα Υποβοηθησης Διατηρησης Λωριδας (Lane Keeping Assist System) και η λειτουργια Speed Limit Information εληφθησαν υποψη απο το Euro NCAP, το νεο Tucson ειναι εξοπλισμενο με μια σειρα απο χαρακτηριστικα ασφαλειας για την αποφυγη και την ελαχιστοποιηση της σοβαροτητας των ατυχηματων. Μεταξυ αυτων ειναι το συστημα αυτονομης πεδησης εκτακτης αναγκης, το οποιο προειδοποιει τον οδηγο σε απροσμενες καταστασεις εκτακτης αναγκης και ενεργοποιει το συστημα πεδησης αυτονομα εαν απαιτειται. Επισης, το οχημα διαθετει Blind Spot Detector, Rear-Cross Traffic Alert και Vehicle Stability Management που ολοκληρωνουν το συνολικο πακετο ενεργητικης ασφαλειας.
Για αυξημενη ασφαλεια των πεζων, το νεο Tucson ειναι εξοπλισμενο με ενα συστημα Active Hood στον στανταρ εξοπλισμο του, οπου ανασηκωνεται το καπο του οχηματος προκειμενου να αμβλυνθουν οι επιπτωσεις σε περιπτωση μετωπικης συγκρουσης με πεζο. Η νεα δομη αμαξωματος διαθετει πλεον 30% περισσοτερο προηγμενο χαλυβα υπερ-υψηλης αντοχης, αυξανοντας την στρεπτικη ακαμψια του αυτοκινητου, ωστε να προσφερει μεγαλυτερη αντοχη σε περιπτωσεις συγκρουσης. Επιπλεον, η ενισχυση της συνδεσμολογιας της καμπινας επιτρεπει την καλυτερη διαχυση της ενεργειας συγκρουσης – ενας επιπλεον παραγοντας που ηταν στο επικεντρο για το θετικο αποτελεσμα της δοκιμης του Euro NCAP.
Η τολμηρη του σχεδιαση συμπληρωνεται απο το συναρπαστικο πακετο τεχνολογιας, ανεσης και χαρακτηριστικων ευκολιας. Το νεο Tucson δημιουργηθηκε για να εξελιξει την επιτυχια της Hyundai στην κατηγορια SUV. Η εταιρεια εχει πουλησει πανω απο 1,2 εκατομμυρια SUVs στην Ευρωπη εως σημερα.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!