Το Berlingo έγινε… επιβατικό


To Citroen Berlingo το ξεραμε ως δημοφιλες επαγγελματικο. Τωρα, θα το μαθουμε και ως επιβατικο! Η επιβατικη εκδοση του νεου Citroën Berlingo, ειναι εδω για οσους τα θελουν ολα σε ενα εξυπνο αυτοκινητο με ολες τις συγχρονες εφαρμογες, αλλα και τις εξυπνες λυσεις σε οτι αφορα τους χωρους για τους επιβατες, τα αντικειμενα και τις αποσκευες!

To Citroën Berlingo αποτελει ενα αυτοκινητο οροσημο, το οποιο ουσιαστικα δημιουργησε την κατηγορια Ludospace πριν απο 23 χρονια καινοτομωντας με την αυθεντικη του σχεδιαση και τα στοιχεια πρακτικοτητας και λειτουργικοτητας που προσεφερε, στοιχεια τα οποια το εχουν καθιερωσει ως τον αδιαμφισβητητο ηγετη της κατηγοριας. 

Το Citroën Berlingo πρωτοεμφανιστηκε το 1996 και εκτοτε η παραγωγη του εχει ξεπερασει τα 1,5 εκατομμυρια μοναδες. Τωρα, στην 3η γενια της επιβατικης εκδοχης του, το οικογενειακο  μοντελο της Citroën προσφερει νεα διασταση στον τομεα των αυτοκινητων που συνδυαζουν χαρακτηριστικα απο πολλες κατηγοριες, καθως προσφερεται σε δυο μηκη αμαξωματος (Medium & Extra Large, με 5 η 7 θεσεις), ενω οι δυνατοτητες διαμορφωσης του εσωτερικου ειναι απεριοριστες. Παντα με τα χαρακτηριστικα της ανωτερης ποιοτικης προσεγγισης, αλλα και την κορυφαια ανεση για τους επιβατες, το νεο Citroën Berlingo ερχεται να προστεθει στην πληρως φρεσκια γκαμα της Μαρκας. 

Η 3η γενια του Citroën Berlingo επιβεβαιωνει την εταιρικη δεσμευση “Inspired By You” απαντωντας στις απαιτησεις των πελατων που αναζητουν ενα αυτοκινητο ελευθερου χρονου το οποιο χαρακτηριζεται απο:

Μοντερνα σχεδιαση
Κορυφαια ανεση
Πολυχρηστικοτητα και λειτουργικοτητα
Τεχνολογιες αιχμης

Η Σχεδιαση

Το νεο Citroën Berlingo ξεχωριζει με την εκφραστικη και μοντερνα σχεδιαση του, η οποια ειναι πληρως εναρμονισμενη με την σχεδιαστικη ταυτοτητα της Μαρκας.

Το εμπρος μερος περιλαμβανει την χαρακτηριστικη φωτεινη υπογραφη με τα διπλα φωτιστικα σωματα, ενω το ψηλα τοποθετημενο καπο και οι ρευστες μυωδεις γραμμες τονιζουν την στιβαροτητα και τον δυναμισμο του αμαξωματος.

Ο μοντερνος χαρακτηρας του αυτοκινητου, εκφραζεται μεσα απο 8 χρωματα αμαξωματος και 2 Color Packs με διακοσμητικες χρωματικες ενθεσεις σε χρωμα Λευκο η Πορτοκαλι στα πλαϊνα προστατευτικα Airbump και στους προβολεις ομιχλης. 

Ο Crossover χαρακτηρας του νεου Citroën Berlingo τονιζεται απο τις μπαρες οροφης και το πακετο XTR με τις προστατευτικες ποδιες στον εμπρος και πισω προφυλακτηρα και τα αποκλειστικα στοιχεια εσωτερικης και εξωτερικης διαμορφωσης (επενδυσεις, color pack, ζαντες κτλ).

Το αυτοκινητο που ελαβε την ανωτερη διακριση “Best Buy Car of Europe” απο την εγκριτη ευρωπαϊκη επιτροπη των ειδικων του Autobest, το νεο Citroën Berlingo Multispace ειναι η ιδανικη επιλογη για οσους θελουν να καλυψουν μια μεγαλη γκαμα αναγκων με ενα και μονο αυτοκινητο. Με τη νεα πλατφορμα που χρησιμοποιειται και διασφαλιζει χαμηλοτερο συνολικο βαρος, αλλα και τους νεους οικονομικους κινητηρες, το νεο Citroën Berlingo στην επιβατικη του εκδοχη, προσφερει πολυ δυναμικη οδικη συμπεριφορα και βελτιωμενη ανεση. 

Με παρακαταθηκη την ιστορια του, το νεο Citroën Berlingo αποτελει σημειο αναφορας στους τομεις της ανεσης, της λειτουργικοτητας και της πολυχρηστικοτητας, στοιχεια τα οποια αποτελουν τους κυριους λογους αποκτησης ενος αυτοκινητου τετοιου τυπου.

Το νεο Citroën Berlingo ειναι πληρως εναρμονισμενο με το προγραμμα Citroën Advanced Comfort και οι επιβατες με το πρωτο ανοιγμα των θυρων αντιλαμβανονται οπτικα τα υψηλα επιπεδα ανεσης που προσφερουν το εξαιρετικα φωτεινο και ευρυχωρο εσωτερικο με τους πολυαριθμους αποθηκευτικους χωρους (28 συνολικα αποθηκευτικοι χωροι, χωρητικοτητας εως 186 λιτρα).

Η προσβαση στο εσωτερικο για τους πισω επιβατες γινεται ευκολα χαρη στις μεγαλες πλαϊνες συρομενες πορτες (οι οποιες πλεον διατιθενται και με πισω ηλεκτρικα παραθυρα), ενω ο χωρος αποσκευων ειναι επισης ευκολα προσβασιμος χαρη στην μεγαλη πισω μονη πορτα η οποια μπορει να εξοπλιστει με ανοιγομενο τζαμι. 

Το νεο Citroën Berlingo προσφερει κορυφαια επιπεδα ανεσης και πολυχρηστικοτητας στο εσωτερικο καθως διαθετει:
Τρια ανεξαρτητα πισω καθισματα ιδιου πλατους με δυνατοτητα αφαιρεσης και πληρους αναδιπλωσης στην 2η σειρα επιβατων 
Αναδιπλουμενο καθισμα συνοδηγου, το οποιο δημιουργει μια ενιαια και επιπεδη επιφανεια στο εσωτερικο μηκους 2,7μ στην εκδοση M και 3,0μ στην εκδοση XL, δινοντας την δυνατοτητα μεταφορας μακριων αντικειμενων 
Δυο ανεξαρτητα και αφαιρουμενα καθισματα στην 3η σειρα επιβατων με δυνατοτητα επιμηκους ρυθμισης κατα 130χιλ. (Προαιρετικος εξοπλισμος στην εκδοση M και βασικος εξοπλισμος στην εκδοση XL).

Βασικο χαρακτηριστικο του κορυφαιου επιπεδου πρακτικοτητας που προσφερει το νεο Berlingo, αποτελει η πρωτοποριακη πολυχρηστικη γυαλινη οροφη Modutop η οποια διαθετει 92 λιτρα αποθηκευτικων χωρων χαρη στην κεντρικη αποθηκευτικη κονσολα οροφης και τον ευκολα προσβασιμο μεγαλο αποθηκευτικο χωρο στο πισω μερος της οροφης. 

Οι εξυπνες αποθηκευτικες λυσεις ολοκληρωνονται απο την κεντρικη κονσολα με αποθηκευτικο χωρο αναμεσα στα μπροστινα καθισματα, τα δυο ντουλαπακια συνοδηγου εκ των οποιων το Top Box επιτρεπει την φυλαξη ενος laptop 15”, αποθηκευτικο χωρο πανω απο τον πινακα οργανων και αποθηκευτικους χωρους στο πατωμα της 2η σειρας επιβατων.

Ασφαλεια, Ανεση και Συνδεσιμοτητα

Το νεο Citroën Berlingo ειναι ενα τεχνολογικα προηγμενο αυτοκινητο το οποιο εξοπλιζεται με πληθωρα συστηματων υποβοηθησης οδηγησης και συνδεσιμοτητας προσφεροντας επιπεδα ασφαλειας και ανεσης που για πρωτη φορα συναντωνται απο αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας. 

Στον τομεα της ασφαλειας το νεο Berlingo διαθετει ενα ολοκληρωμενο πακετο στον βασικο εξοπλισμο ολης της προϊοντικης γκαμας:

Active Safety Brake, Συστημα αυτοματου φρεναρισματος (μεχρι τα 85 km/h)
Collision Warning Alert, Συστημα προειδοποιησης συγκρουσης
Lane Keeping Assist, Ενεργο συστημα υποβοηθησης διατηρησης λωριδας (απο 65 εως 180 km/h)
Traffic Sign Recognition, Συστημα αναγνωρισης σηματων οριου ταχυτητας
Coffee Break Alert, Συστημα ειδοποιησης ξεκουρασης οδηγου
Ταυτοχρονα, στον προαιρετικο εξοπλισμο διατιθενται:

Adaptive Cruise Control, Προσαρμοζομενος Ρυθμιστης και Περιοριστης ταχυτητας (εκδοσεις EAT8)
Driver Attention Alert, Συστημα ανιχνευσης ελλειψης προσοχης οδηγου 
Extended Traffic Sign Recognition, Συστημα αναγνωρισης σηματων κυκλοφoριας (STOP, Απαγορευτικο Εισοδου/Προσπερασης)
Αυτοματη εναλλαγη μεσαιας/μεγαλης σκαλας φωτων
Συστημα ελεγχου τυφλης γωνιας
Συστημα Grip Control με Hill Assist Descent

Στον τομεα της συνδεσιμοτητας, το νεο Citroën Berlingo Multispace διαθετει μεταξυ αλλων:

Εγχρωμη οθονη αφης 8”
Συστημα Mirror Screen με λειτουργια Mirror Link®, Apple CarPlayTM και Android Auto
Συστημα 3D Navigation 
Connect Box: Συστημα κλησεων εκτακτης αναγκης και οδικης βοηθειας
Συστημα ασυρματης φορτισης κινητου τηλεφωνου

Η τεχνολογικη αρτιοτητα του νεου Citroën Berlingo εκφραζεται επισης απο στοιχεια εξοπλισμων που μεταξυ αλλων περιλαμβανουν:

Ηλεκτρικο χειροφρενο
Εγχρωμο συστημα Head Up Display
Συστημα αυτοματου παρκαρισματος
Συστημα Top Rear Vision (Καμερα οπισθοπορειας 180ο)
Συστημα εισοδου και εκκινησης κινητηρα

Το νεο Citroën Berlingo εφοδιαζεται με τελευταιας γενιας κινητηρες βενζινης PureTech και πετρελαιου BlueHDi, προδιαγραφων Euro 6.2, ιπποδυναμεις απο 75hp ως 130hp και δυνατοτητα επιλογης μεταξυ μηχανικου κιβωτιου 5 η 6 σχεσεων καθως και αυτοματου κιβωτιου 8-σχεσεων (ΕΑΤ8).

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!