Το Citroen Cactus M γίνεται και… αντίσκηνο

Στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, η CITROËN συνεχιζει την επιθεση με ενα μοντελο που φερει ολα τα στοιχεια που τη χαρακτηριζουν, καθως θα κανει την πρωτη του εμφανιση σε παγκοσμιο επιπεδο, το πρωτοτυπο CITROËN Cactus M. Εμπνευσμενο απο το θρυλικο CITROËN Méhari, το CITROËN Cactus M ειναι μια ανοικτη εκδοση του C4 Cactus, που αποπνεει αισιοδοξια και εντονο δυναμισμο. Το CITROËN Cactus M συνεχιζει πιστα τη φιλοσοφια της CITROËN: περισσοτερο design, περισσοτερη ανεση, πρακτικοτητα και καινοτομια σε συνδυασμο με την τεχνολογια αιχμης. Η CITROËN εστιαζει την προσοχη της στην ευχαριστηση που μπορει να προσφερει η συμβιωση με ενα αυτοκινητο, επενδυοντας στη διαφορετικοτητα.


     Ενα ανοικτο crossover! Το CITROËN Cactus M, πηγαινει παντου, δηλωνοντας σαφως τους οικογενειακους δεσμους με το πρωτοτυπο CITROËN Aircross, που παρουσιαστηκε στη Σαγκαη τον περασμενο Απριλιο. Η ανοικτη αυτη προταση του Cactus φερνει πιο κοντα τους επιβατες με το εξωτερικο περιβαλλον, καθως δεν παρεμβαλλεται τιποτα αναμεσα τους!


     Ξεχωριστη εμφανιση, με εμφαση στην περιπετεια! Το CITROËN Cactus M ειναι σχεδιασμενο για να μετατρεπει τον ελευθερο χρονο σε μια συναρπαστικη περιπετεια. Θα το αγαπησουν οι λατρεις των εκτος πολης δραστηριοτητων.  Το εσωτερικο του CITROËN Cactus M ειναι εμπνευσμενο απο τον κοσμο του σερφ, καθως τα καθισματα του μοιαζουν με στολες, επενδυμενες με υφασμα neoprene, για ανεση και στεγανωση. Η επεκταση οροφης, βοηθα στη μεταφορα του απαραιτητου εξοπλισμου. Τα παντα ειναι σχεδιασμενα με βαση την ανεση και την αποδραση απο την καθημερινοτητα!


     Παει παντου! Το CITROËN Cactus M εχει σκοπο να οδηγησει στην εξερευνηση νεων οριζοντων. Οποιες κι αν ειναι οι καιρικες συνθηκες και οι συνθηκες οδοστρωματος, το CITROËN Cactus M θα εξασφαλισει για τους επιβατες μια αποδραση χαλαρωσης. Αποπνεοντας αισθηση ελευθεριας, η καμπινα του μπορει να μετατραπει σε μια σκηνη, παρεχοντας ετσι και προστασια απο τη βροχη.


Ενα χρονο μετα το λανσαρισμα του C4 Cactus, αυτο το πρωτοτυπο μοντελο δειχνει τις δυνατοτητες του ως βαση για τη νεα εποχη CITROËN. Το πρωτοτυπο CITROËN Cactus M ειναι μια συγχρονη εκδοχη του Méhari. Οι αξιες της ανεσης, της αποδρασης και της περιπετειας ανεκαθεν αποτελουσαν μερος της CITROËN. Μαζι με το C4 Cactus, το πρωτοτυπο Aircross, το πρωτοτυπο CITROËN Cactus M απεικονιζει τη ζωτικοτητα της μαρκας, τη συνοχη και τη συνεπεια, υπογραμμιζοντας το ιδιαιτερο στυλ.



Τεχνικα Χαρακτηριστικα

Διαστασεις
Μηκος: 4,16 m
Πλατος: 1,77 m
Υψος: 1,48 m (TBC)
Μεταξονιο: 2,60 m


Κινητηρας Βενζινης με αυτοματο κιβωτιο τελευταιας γενιας
PureTech 110hp, S&S, EAT6


Καταναλωση Καυσιμου & Εκπομπες Ρυπων
Καταναλωση Καυσιμου: 4,8 L/100 km
Εκπομπες Ρυπων: 110 g/km

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!