H Audi θέλει να φτιάξει hypercar!

Το R8, προφανως δεν ειναι αρκετο για την Audi, η οποια εχει αποφασισει να μπει στη σκηνη των hypercars με ενα halo car. Η αποκαλυψη αυτη, ερχεται απο τα πλεον επισημα χειλη, αυτα του CEO της Audi Sport  Stephan Winkelmann, ο οποιος αναφερει οτι το μοντελο θα αργησει μεν να ερθει, θα τοποθετηθει δε πανω απο το R8.
Rendering απο το hypercar της Audi, το οποιο θα μπορουσε να λεγεται RS- Quattro. Γιατι οχι;

\”Θελω πολυ να δουλεψω σε αυτο, στο μελλον\”, ειπε το αφεντικο της Audi Sport, οταν ρωτηθηκε απο το Automotive News για ενα περιορισμενης παραγωγης, κεντρομηχανο hypercar και τονισε: \”Πιστευω οχι μονο οτι η μαρκα το αξιζει, αλλα και οτι υπαρχει ζητηση εξω, οτι οι πελατες ανυπομονουν γι\’ αυτο\”.

Βεβαια, οπως εξηγει ο ιδιος, αυτο, δεν θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη. Η Audi Sport πρεπει πρωτα να επεκτεινει τη γκαμα των μοντελων της με περισσοτερα RS crossovers και ηλεκτρικα αυτοκινητα, πριν αρχισει να δουλευει επανω σε ενα hypercar.  
Το Audi R8 εν ωρα… δρασης
 
Πρακτικα, αυτο δεν σημαινει οτι θα το δουμε πριν απο το 2022, καθως ως το 2021, θα παρουσιασει την υπολοιπη σειρα των γρηγορων μοντελων της. Αμεσα, θα δουμε τα RS Q5 και RS Q8 να προστιθενται στο RS Q3, ενω ηδη ετοιμαζονται και νεες εκδοσεις των RS4 και RS6 που θα βασιζονται στη νεα γενια του Α6. Αργοτερα, καπου στο 2020-21, η Audi Sport θα παρουσιασει τη σειρα των ηλεκτρικων e-Tron, ενω, οπως ειπε ο Winkelmann, θα αποκαλυψει ενα \”coupe-ish sedan\” και ενα \”coupe-ish SUV\”, ηλεκτρικα, υψηλων επιδοσεων.
Σε ο,τι αφορα το hypercar, τωρα, αυτο θα τοποθετηθει στην κορυφη της \”πυραμιδας\” της Audi, πανω απο το R8 και θα αποτελει το κορυφαιο μοντελο της μαρκας. Γι\’ αυτο και ο Winkelmann λεει οτι η ομαδα του θα πιεστει πολυ για να το φτιαξει σωστα, καθως ειναι αναγκαιο να υπαρξει ενα halo model και πρεπει να γινει σωστα. \”Αν πρεπει να το φτιαξεις, πρεπει να εχεις παντοτε κατι κορυφαιο\”, λεει.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!