H Citroen φέρνει… ανοιξιάτικα χαμόγελα

Η Citroen μας παρακινει να χαμογελασουμε, επειδη αυτη την ανοιξη, μας φερνει πιο κοντα στην αποκτηση με το Citroën που ονειρευμομαστε με τον τροπο που αυτη ξερει καλυτερα απ\’ ολους: Τον πιο ανετο!  


Για λιγες ημερες, το προγραμμα “SPRING SMILE DAYS” σας προσφερει μοναδικα προνομια αγορας και σας δινει τη δυνατοτητα να γινετε μελος της εκατονταετους ιστοριας της Μαρκας, επιλεγοντας ενα μοντελο απο τη νεα,  μοντερνα και συγχρονη γκαμα επιβατικων αυτοκινητων Citroën.

Ολα τα νεα μοντελα ειναι αμεσα διαθεσιμα για εσας με 5ετη εγγυηση Citroën που σας εξασφαλιζει μοναδικη σιγουρια και αξιοπιστια, με προνομιακη χρηματοδοτηση που περιλαμβανει 36 ατοκες δοσεις και ειδικες τιμες αναλογα την εκδοση. Βιωστε μια πρωτογνωρη εμπειρια ανεσης CITROËN ADVANCED COMFORT® που εξασφαλιζει σωματικη και πνευματικη ευεξια και απολαυστε την οδηγηση με τους διεθνως βραβευμενους κινητηρες Εuro 6.2 για 4η συνεχομενη χρονια, οι οποιοι συνδυαζουν ιδανικα τη δυναμη με την χαμηλη καταναλωση!

Τωρα χαμογελατε ανετα! Καντε ενα Citroën δικο σας στο Επισημο Δικτυο Διανομεων Citroën, εως τις 10 Μαϊου.

Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφθειτε το Επισημο Δικτυο Διανομεων CITROËN η την ιστοσελιδα Spring Smile Days by Citroen.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!