Jeep Renegade Justice! Ένα Jeep για ήρωες!

Το  Jeep Renegade Justice, το οχημα για ηρωες που ανταποκριθηκε στις υψηλες απαιτησεις της ταινιας “Batman vs Superman: Dawn of Justice”  εφτασε στην Ελλαδα και στις εκθεσεις της Jeep.

Η νεα ειδικη εκδοση Jeep Renegade Justice δημιουργηθηκε ειδικα για την επικη ταινια και κινηθηκε καταιγιστικα στα ικανα χερια του ηρωικου Ben Affleck (Bruce Wayne) φτανοντας εκει οπου κανενα αλλο οχημα δεν τολμησε να προσεγγισει.


Το Jeep Renegade Justice διατιθεται με τον πετρελαιοκινητηρα 1.6 Mjtd αποδοσης 120 ιππων σε εκδοση 4Χ2 με εξαταχυτο μηχανικο κιβωτιο και σε δυο εντυπωσιακα σκουρα εξωτερικα μεταλλικα χρωματα, το Carbon Black Metallic και το Granite Crystal Metallic. Ειναι βασισμενο στην εκδοση Longtitude αλλα με εντυπωσιακο επιπλεον εξοπλισμο και εχει μια χαρακτηριστικη «σκοτεινη» εμφανιση με μαυρες γυαλιστερες λεπτομερειες. 

Αυτες περιλαμβανουν τις αλουμινενιες ζαντες 18 ιντσων, το μαυρο πλαισιο των προβολεων ομιχλης και των πισω φωτιστικων σωματων, τη διασημη καθετη γριλια και το εμβλημα της Jeep αλλα και το λογοτυπο της ταινιας “Batman vs. Superman” που τοποθετειται αποκλειστικα στην πισω πορτα της εκδοσης Renegade Justice.


Οι εντυπωσιακες λεπτομερειες σε ποιοτικο γυαλιστερο μαυρο χρωμα επεκτεινονται και στο σαλονι του νεου μοντελου. Τον τονο δινουν τα υφασματινα premium καθισματα με την πολυ καλη πλευρικη και οσφυϊκη στηριξη και τα πολυτελη γυαλιστερα ενθετα στους αεραγωγους, στα ηχεια, στο πλαισιο του λεβιε ταχυτητων και στις ποτηροθηκες. Το δερματινο τιμονι και οι επενδυσεις απο μαυρο βινυλιο στο κεντρικο υποβραχιονιο και τις πορτες ολοκληρωνουν την αισθηση πολυτελειας στο Jeep  Renegade Justice προερχομενες απο τις εκδοσεις Limited.


Η λιανικη τιμη της νεας εκδοσης Renegade Justice ειναι 23.970€ μετα την ειδικη εκπτωση και συμπεριλαμβανει το οφελος της κρατικης αποσυρσης.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lQjBantIOcw]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!