To L200… σκαρφαλώνει στην έκθεση Agrothessaly

Σχεδον στον… φυσικο του χωρο, δηλαδη σε μια εκθεση που εχει θεμα τη γεωργια και την κτηνοτροφια, στη Θεσσαλια, θα επιδειξει τα \”καλλη\” του, το Mitsubishi L200. Το pick-up 5ης γενιας της ιαπωνικης εταιρειας, θα δωσει δυναμικο \”παρων\” στην εκθεση 12η Agrothessaly 2019, η οποια θα πραγματοποιηθει απο τις 28 Φεβρουαριου -3 Μαρτιου 2019 στην Σκεπαστη Αγορα της Νεαπολης Λαρισας, σε συνεργασια της ΔΕΘ-Helexpo και του Δημου Λαρισαιων.

Το L200 ειναι το αυθεντικο pick-up, ο ηγετης στον τομεα της τετρακινησης και αυτη την περιοδο η εταιρεια Αδελφοι Σαρακακη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επισημος Εισαγωγεας-Διανομεας της Mitsubishi Motors στην Ελλαδα προσφερει ολικη απαλλαγη απο το Φορο Τελων Ταξινομησης για ολα τα L200 με οφελος για τον πελατη μεχρι 4,000€ αναλογα με την εκδοση.

Η 5η γενια του L200 εκφραζει με τον καλυτερο τροπο τη φιλοσοφια Sport Utility Truck της Mitsubishi Motors προκειμενου να ικανοποιησει τις συνεχως διαφοροποιουμενες αναγκες των παγκοσμιων πελατων  pickup truck για στυλ, ανεση, οδηγησιμοτητα, εξοπλισμο και αντοχη. To L200 5ης γενιας χρησιμοποιει τετρακινηση Super Select 4WD II, ενα συστημα που χαρισε στην εταιρεια 12 νικες στον σκληροτερο αγωνα του κοσμου το Dakar Rally.

 Το L200 κατασκευαζεται στο Εργοστασιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στοχο πωλησεων 200.000 μοναδων/ετησιως.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!