Αυτό το VW με μοτέρ από WRX Sti είναι το απόλυτο sleeper

Μιλα οσο θελεις για classics, για sleepers, για μετατροπες. Αυτο το VW Beetle που βγηκε για πωληση στο ebay ειναι ο,τι θα μπορουσες να πεις για να περιγραψεις τις παραπανω λεξεις και… κατι παραπανω. Το \”ζουμι\” ειναι πως προκειται για εναν σκαραβαιο που φοραει το 2,5λιτρο boxer μοτερ ενος Subaru Impreza WRX Sti. Εν ολιγοις: Στην εργοστασιακη του μορφη, απεδιδε 40 ιππους. Τωρα, περισσοτερους απο 300.
Στο παρελθον, εχουμε δει ο,τι μετατροπη μπορεις να σκεφτεις επανω σε εναν σκαραβαιο. Απο βελτιωσεις με καρμπυρατερ Weber, μεχρι αντικατασταση του κινητηρα με μοτερ απο Porsche 356. Ο ιδιοκτητης του λεει οτι δεν ειναι μονο το swap που κανει αυτη τη μετατροπη μοναδικη, καθως \”δεν εχει μεινει ουτε βιδα που να μην εχει αλλαχτει\”.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EjBAZgWO28A&w=320&h=266] 

Ο συγκεκριμενος σκαραβαιος ειναι μοντελο του 1965 και η μετατροπη του αρχισε το 2004. Κατω απο το καπο (το πισω) εχει τοποθετηθει ενας EJ25 απο ενα WRX Sti που ειχε μολις 2000 χιλιομετρα στο ενεργητικο του. Νορμαλ, το μοτερ αυτο αποδιδει 305 ιππους. Ομως, εχει υποστει αρκετες μετατροπες και αυτος για να… δυναμωσει. Οι μετατροπες που εκανε ο ιδιοκτητης του παραμενουν αγνωστες και ξερουμε μονο οτι κινειται με αιθανολη.
Υπαρχουν και αλλες μετατροπες, τις οποιες θα δεις στο βιντεο και τις φωτο, απο τις ζαντες Porsche Fuchs, τα τετραπιστονα Willwood, μεχρι το ταχυμετρο, που ειναι απο μια 911 του 1990. Και μια σχαρα οροφης. Γιατι, δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το να σε περναει ενας σκαραβαιος του \’65 με τα μπαγκαζια στην οροφη. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!