Ειδικές προνομιακές τιμές για τη συντήρηση του αγαπημένου σας Renault, ηλικίας άνω των 5 ετών


Με το προγραμμα Renault Total Care 5+, ολοι οι ιδιοκτητες  Renault, με μοντελα 5 ετων και ανω, απολαμβανουν απολυτη ξεγνοιασια για τη φροντιδα του αυτοκινητου τους.

Η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικος εισαγωγεας της Renault στην Ελλαδα απο τον Ιουλιο του 2013, δημιουργει ενα συνολο υπηρεσιων το οποιο βελτιωνει σε συνεχη βαση το επιπεδο εξυπηρετηση των πελατων της.
Στο πλαισιο αυτο απο τις 31 Μαρτιου, με το νεο προγραμμα Renault Total Care 5+ ολοι οι ιδιοκτητες Renault ηλικιας ανω των 5 ετων μπορουν να απολαμβανουν ειδικες προνομιακες τιμες για τη συντηρηση και επισκευη του αυτοκινητου τους, εξασφαλιζοντας παντα την πιστη τηρηση των προδιαγραφων του κατασκευαστη και την υψηλη ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει το Εξουσιοδοτημενο Δικτυο διανομεων και επισκευαστων της Renault στην Ελλαδα.
Το Renault Total Care 5+, περιλαμβανει 10 πακετα συντηρησης και επισκευης τα οποια καλυπτουν σχεδον το συνολο των εργασιων που μπορει να χρειαστει ενα αυτοκινητο. Το κοστος ξεκινα μολις απο τα 58 ευρω, ενω σε καθε περιπτωση στην τιμη περιλαμβανεται το κοστος εργασιας και ανταλλακτικων (συμπεριλαμβανομενου του Φ.Π.Α.), προσφεροντας απολυτη διαφανεια, αφου ο πελατης γνωριζει εκ των προτερων το ακριβες ποσο που θα καταβαλει για την ολοκληρωση της επισκευης.  
Μεσω του προγραμματος Renault Total Care, η TEOREN MOTORS εχει ισχυροποιησει περαιτερω τη μακροχρονια σχεση εμπιστοσυνης που τη συνδεει με τους φιλους της Renault. Τωρα με το προγραμμα Total Care 5+, ολοι οι κατοχοι αυτοκινητων 5 ετων και ανω εχουν την ιδανικη ευκαιρια να προσφερουν την καλυτερη φροντιδα στο οχημα τους, εξασφαλιζοντας πληρως την ασφαλη λειτουργια του.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!