Η Abarth ετοιμάζει επετειακά 70th Anniversary

Εκπληξη απο την Abarth, η οποια, μονο για το 2019, για να γιορτασει τα εβδομηκοστα της γενεθλια που ερχονται με πολυ καλα αποτελεσματα στις πωλησεις, ετοιμασε επετειακα μοντελα. Συντομα, η μαρκα με τον σκορπιο, θα λανσαρει ενα σημα \”70th Anniversary\” που θα κανει καθε μοντελο πιο ξεχωριστο. Παντως, στα επετειακα Abarth 595 με το σημα \”70th Anniversary\” θα υπαρχουν και αλλες διαφοροποιησεις, οι οποιες δεν εχουν ακομα γινει γνωστες. 


Την ιδια ωρα, το Abarth 595, ψηφιστηκε για τεταρτη σερι χρονια \”Best Car\” στην κατηγορια \”Mini Car\” απο τους αναγνωστες του γερμανικου περιοδικου \”Auto Motor und Sport\”. Το ιταλικο μοντελο συνελεξε το 30,6% ολων των ψηφων, αναμεσα σε 20 ανταγωνιστες. Μαλιστα, στη συνολικη βαθμολογια, το Abarth 595 ηρθε δευτερο με το 18,3% ολων των ψηφων.


Ο επικεφαλης EMEA της Fiat και της Abarth, Luca Napolitano, δηλωνει περηφανος για το βραβειο, επειδη \”επιβεβαιωνει οτι το… μικρο super car μας, ειναι ενα αδιαμιφσβητητο συμβολο της πεμπτουσιωμενης ιταλικη δημιουργικοτητας, αθλητικοτητας και προσοχης της λεπτομερειας που εκτιμαται παντα πολυ απο τους αναγνωστες του γερμανικου περιοδικου\”.


 Ο Napolitano λεει οτι ειναι και νικη… πρεστιζ, καθως η Γερμανια ειναι η δευτερη μεγαλυτερη εξαγωγικη αγορα για τη μαρκα με το σκορπιο, η οποια συνεβαλλε στα αποτελεσματα πωλησεων του 2018 \”που ηταν ενας χρονος-ρεκορ για εμας, με σχεδον 23.500 αυτοκινητα να πωλουνται στην Ευρωπη και αναπτυξη 36,5%. Τα καταπληκτικα αποτελεσματα μας κανουν αισιοδοξους για το 2019, τη χρονια την οποια γιορταζουμε την 70η μας επετειο\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!