Η Hyundai Motor λανσάρει τη μάρκα IONIQ αποκλειστικά για EV οχήματα

 

Η Hyundai Motor Company ανακοινωσε σημερα το λανσαρισμα της νεας μαρκας IONIQ που αφορα αποκλειστικα σε ηλεκτρικα οχηματα μπαταριας, ανοιγοντας ως ηγετης στην εποχη της ηλεκτροκινησης ενα νεο κεφαλαιο. Με την ονομασια IONIQ, η Hyundai θα προσφερει πελατοκεντρικες εμπειριες EV με επικεντρο τις συνδεδεμενες lifestyle λυσεις, συμφωνα με το οραμα της εταιρειας «Progress for Humanity».

 

Με την ονομασια IONIQ, η Hyundai Motor θα αξιοποιησει την κορυφαια κατασκευαστικη τεχνογνωσια της σε οχηματα EV για να παρουσιασει τρια νεα μοντελα τα επομενα τεσσερα χρονια με πιο καινοτομα μοντελα να ακολουθουν. Η δημιουργια της μαρκας IONIQ ανταποκρινεται στην ταχεως αναπτυσσομενη ζητηση της αγορας και επιταχυνει το σχεδιο της Hyundai να ηγηθει της παγκοσμιας αγορας EV.

Για να εκπληρωσει την αποστολη της μαρκας IONIQ, η Hyundai θα συνδυασει τις τρεχουσες EV δυνατοτητες – οπως εξαιρετικα γρηγορη φορτιση, ευρυχωρο εσωτερικο και τροφοδοσια με μπαταρια – με μελλοντικες καινοτομιες που συνδυαζουν σχεδιασμο, τεχνολογιες και υπηρεσιες για την ενσωματωση εμπειριων εντος και εκτος αυτοκινητου για ανετα ταξιδια.

«Η μαρκα IONIQ θα αλλαξει την εμπειρια των πελατων των ηλεκτρικων (EV) οχηματων», δηλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President και Global Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. «Με νεα εμφαση στη συνδεδεμενη ζωη, θα προσφερουμε ηλεκτρικες εμπειριες αναποσπαστες απο τον οικολογικο τροπο ζωης».

 

 

Η Αναγεννηση του IONIQ

 

Η Hyundai παρουσιασε για πρωτη φορα την ονομασια IONIQ, που συνδυαζει τις λεξεις «ιον» και «μοναδικος», οταν ανακοινωσε το Project IONIQ, ενα μακροπροθεσμο εργο ερευνας και αναπτυξης επικεντρωμενο στη φιλικη προς το περιβαλλον κινητικοτητα. Με βαση το εργο αυτο, η Hyundai το 2016 παρουσιασε ενα οχημα με την ονομασια IONIQ, το πρωτο και μοναδικο μοντελο στον κοσμο που προσφερει μια επιλογη απο τρεις ηλεκτροκινητηρες – hybrid electric, plug-in hybrid και battery electric – σε εναν τυπο αμαξωματος. Τωρα, το IONIQ αντιπροσωπευει την αυξανομενη δεσμευση της Hyundai στην βιωσιμοτητα και την καινοτομια συμβαλλοντας στην επιτευξη των στοχων της εταιρειας για φιλικη προς το περιβαλλον κινητικοτητα.

Η μαρκα IONIQ σχεδιαστηκε για να συνδυασει την κινητικοτητα που αλλαζει τη ζωη μας με την περιβαλλοντικη αποδοση και μεχρι στιγμης εχει συμβαλει στην παροχη προοδου στην ηλεκτρικης ενεργειας. Το IONIQ θα συνεχισει να δημιουργει μια νεα ισορροπια στη φιλικη προς το περιβαλλον κινητικοτητα συνδυαζοντας οικολογικα προϊοντα μεσα σε ενα οικοσυστημα λυσεων lifestyle που προσφερουν συνδεδεμενο τροπο ζωης σε μια νεα γενια.

 

 

IONIQ 5 / IONIQ 6 / IONIQ 7

 

Η Hyundai θα λανσαρει μια σειρα ηλεκτρικων (EV) οχηματων με αριθμητικη ονομασια κατω απο τη νεα μαρκα, με τους ζυγους αριθμους που χρησιμοποιουνται για τα sedan και τους μονους αριθμους για τα SUV.
Το πρωτο μοντελο με το εμπορικο σημα IONIQ θα ειναι το CUV μεσαιου μεγεθους IONIQ 5 που θα κυκλοφορησει στις αρχες του 2021. Το IONIQ 5 βασιζεται στο
concept EV \’45\’, τo οποιo παρουσιασε η Hyundai στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου (IAA) του 2019 στη Φρανκφουρτη ως φορο τιμης στο πρωτο της πρωτοτυπο αυτοκινητο. Οι σχεδιαστες του IONIQ 5 εμπνευστηκαν απο το παρελθον και ενσωματωσαν παραμετρικα pixel αιχμης, ενα μοναδικο στοιχειο σχεδιασης που οι σχεδιαστες της Hyundai θα συνεχισουν να ενσωματωνουν στα μελλοντικα μοντελα IONIQ.
Το 2022, η Hyundai θα παρουσιασει το sedan IONIQ 6, το οποιο βασιζεται στο νεοτερο
concept αυτοκίνητο της εταιρειας το EV ‘Prophecy’, που παρουσιαστηκε τον Μαρτιο του τρεχοντος ετους και θα ακολουθησει το IONIQ 7, ενα μεγαλο SUV στις αρχες του 2024. Ο εμβληματικος εξωτερικος σχεδιασμος του Prophecy χαρακτηριζεται απο την αεροδυναμικη σιλουετα του και διαθετει τελειες αναλογιες.

 

 

Πλατφορμα E-GMP

 

Τα μοντελα της μαρκας IONIQ θα διαθετουν μια Ηλεκτρικη Αρθρωτη Παγκοσμια Πλατφορμα, γνωστη ως E-GMP, η οποια θα επιτρεψει τη δυνατοτητα γρηγορης φορτισης και αφθονης αυτονομιας. Η ειδικη για EV οχηματα πλατφορμα θα επιτρεψει στη Hyundai να επαναπροσδιορισει το εσωτερικο του οχηματος ως «εξυπνο χωρο διαβιωσης» με εξαιρετικα ρυθμιζομενα καθισματα, ασυρματη συνδεσιμοτητα και μοναδικα χαρακτηριστικα, οπως ενα κουτι με σχεδιαση γαντιου ως συρταρι.

 

 

Στρατηγικη 2025

 

Το Hyundai Motor Group ανακοινωσε προσφατα οτι ο ομιλος στοχευει να πουλησει 1 εκατομμυριο ηλεκτρικα οχηματα και να παρει μεριδιο 10% για να γινει ηγετης στην κατηγορια των ηλεκτρικων (EV) οχηματων παγκοσμιως εως το 2025.
Συμφωνα με τη «Στρατηγικη 2025», η Hyundai Motor Company στοχευει να γινει η τριτη μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια παγκοσμιως οχηματων φιλικων προς το περιβαλλον εως το 2025, με 560.000 πωλησεις οχηματων EV εκτος απο τις πωλησεις FCEV οχηματων.
Το λανσαρισμα της μαρκας IONIQ που αφορα αποκλειστικα στα μοντελα EV ενισχυει τη δεσμευση της εταιρειας για φιλικη προς το περιβαλλον κινητικοτητα και αντικατοπτριζει τη συνεχιζομενη αλλαγη της σε εξυπνο παροχο λυσεων κινητικοτητας με μηδενικες εκπομπες ρυπων.

 

 

London Eye Event: Καμπανια IONIQ

 

Η Hyundai γιορτασε το λανσαρισμα της μαρκας IONIQ μετατρεποντας το London Eye σε ενα τεραστιο γραμμα «Q» χρησιμοποιωντας ηλεκτρικα φωτα λιγο πριν απο την επισημη επαναλειτουργια του διασημου αξιοθεατου.

Με την λειτουργια του να εχει σταματησει κατα τη διαρκεια της πανδημιας COVID-19, στην κατα τα αλλα πολυσυχναστη πολη του Λονδινου, η Hyundai φερνει νεα ενεργεια στην πολη φωτιζοντας και θετοντας παλι σε λειτουργια ενα απο τα πιο εμβληματικα αξιοθεατα.

Ανακοινωνοντας την αφιξη της μαρκας IONIQ, η εγκατασταση των φωτων της Hyundai σηματοδοτει μια νεα εποχη ηλεκτροκινησης που θετει στο επικεντρο τους πελατες.

Στο κατωθι link μπορειτε να δειτε το βιντεο της Hyundai που μετατρεπει το παγκοσμιου φημης London Eye σε ενα τεραστιο «Q» : https://youtu.be/PL1scZfgrDA.

Πληροφοριες σχετικα με την μαρκα IONIQ μπορειτε να βρειτε στη διευθυνση: www.hyundai.com/worldwide/en/brand/ioniq-launch

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!