Η Volvo ενισχύει τη σχέση της με τους πελάτες της

Μετα την προσφατη παροχη 5ετους εγγυησης για ολα τα μοντελα Volvo, η Volvo Car Hellas  συμπληρωνει μια σειρα ενεργειων που υλοποιηθηκαν με βαση το στρατηγικο της πλανο, δινοντας σαρκα και οστα στο οραμα της εταιρειας για τη μεταβαση στη νεα εποχη της αυτοκινησης στην Ελλαδα και παραμενοντας πιστη στη πελατοκεντρικη της φιλοσοφια.


Σχολιαζοντας τις δρασεις και τα αποτελεσματα της Volvo Car Hellas, ο Frank Versaevel, Vice President InternationalEMEA της Volvo Car Corporation, υπογραμμισε τη δυναμικη παρουσια της Volvo στην ελληνικη αγορα, αναφεροντας χαρακτηριστικα: «Οι επιδοσεις της θυγατρικης μας εταιρειας στην Ελλαδα μας κανουν αισιοδοξους για το μελλον. Η Volvo Car Hellasεκπληρωνει στο ακεραιο την αποστολη της, οπως αποτυπωνουν τα αποτελεσματα της, αλλα και οι ενεργειες της για την περαιτερω αναπτυξη της μαρκας. Αισθανομαι την αναγκη να συγχαρω τη διοικηση και τα στελεχη της Volvo Car Hellas για την μεχρι τωρα πορεια, οπως και για τις καινοτομες πρωτοβουλιες που ανταποκρινονται στα τοπικα χαρακτηριστικα της».    
Η 5ετης εγγυηση που προσφερεται πλεον σε καθε μοντελο Volvo αποτελει το επιστεγασμα μιας εξαιρετικης πορειας, η οποια επιτρεπει στη Volvo Car Hellas να αναλαβει επιπλεον δεσμευσεις, ισχυροποιωντας τη σχεση εμπιστοσυνης που τη συνδεει με τους πελατες της. Στο ιδιο πλαισιο ενεργειων εντασσεται και το λανσαρισμα της Εγγυησης Ανταλλακτικων για τον Πελατη Εφ’ ορου Ζωης. 
Εχοντας κλεισει το 2019 με εξαιρετικα αποτελεσματα, η Volvo Car Hellas ξεκινησε με τον ιδιο δυναμισμο το 2020, προσαρμοσε ταχυτατα και αποτελεσματικα τη λειτουργια της στο αναπαντεχο ξεσπασμα της πανδημιας και συνεχισε να εξελισσεται παρα τις αντιξοοτητες που προκληθηκαν.
Σημαντικο μεριδιο στην ταχεια ανακαμψη εχει η πρωτοποριακη υπηρεσια Volvo Online Ordering και τα ελκυστικα χρηματοδοτικα προγραμματα που λανσαριστηκαν κατα τη διαρκεια της πανδημιας και απαντουν εξειδικευμενα στις αναγκες του πελατη, καθιστωντας ακομη πιο ευκολη την αποκτηση ενος Volvo.


Οπως ειναι σαφες, απο τα κορυφαια μεριδια αγορας των τελευταιων χρονων, τις υψηλες επιδοσεις στους δεικτες εξυπηρετησης πελατων, τη συγχρονη γκαμα των εξηλεκτρισμενων μοντελων της και τη σταθερη της υπεροχη στους τομεις της ασφαλειας, της ποιοτητας και της αξιοπιστιας, η Volvo βρισκεται στην πιο ανθηρη φαση της ιστοριας της. Ο Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της Volvo Car Hellas, κ. Νικος Γιαννουσας δηλωσε: «Η Volvo Car Hellas και το Επισημο Δικτυο Volvo  εκφραζουν ξεκαθαρα τις αξιες της μαρκας στο επιπεδο της ελληνικης αγορας, προσφεροντας κορυφαιο επιπεδο υπηρεσιων και αναβαθμιζοντας συνεχως τις παροχες προς το κοινο, προσβλεποντας με αισιοδοξια στο νεο τοπιο της αυτοκινησης στην Ελλαδα».

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!