Μεγάλος διαγωνισμός από τα ελαστικά LASSA

Τα ελαστικα LASSA  διενεργουν μεγαλο διαγωνισμο, οπου καθε εβδομαδα και μεχρι το τελος του 2018, οσοι τοποθετησουν στο αυτοκινητο τους  μια καινουργια  τετραδα ελαστικων LASSA, θα μπαινουν σε κληρωση, στην οποια ενας τυχερος θα κερδιζει 100€.

Τα ελαστικα LASSA παραγονται  με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας και προσφερουν προϊοντα εγκεκριμενα απο ανεξαρτητους φορεις δοκιμων και ποιοτητας πιστοποιημενης με πολλα βραβεια, συμφωνα παντα με τις αναγκες της εγχωριας και διεθνους αγορας.

Ο συνδυασμος του κορυφαιου προϊοντος με την καλυτερη εξυπηρετηση αποτελει προτεραιοτητα στην εταιρικη φιλοσοφια της LASSA. Σημερα, η LASSA παραμενει ως η ταχυτερα αναπτυσσομενη και πιο αξιοπιστη μαρκα ελαστικων, τοσο σε πωλησεις οσο και σε υπηρεσιες εξυπηρετησης μετα την πωληση.

Τα ελαστικα LASSA εισαγονται και διανεμονται επισημα στην Ελλαδα απο την  ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε,  μεσω ενος μεγαλου και ισχυρου Δικτυου Επιλεγμενων Συνεργατων.

Περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα ελαστικα LASSA, αλλα και  με το δικτυο των επιλεγμενων συνεργατων που συμμετεχουν στην συγκεκριμενη ενεργεια, μπορεις να δεις στο www.lassatyres.gr

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!