Πώς θα σου φαινόταν να αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε μέρα;

Με το Nissan Switch στις Η.Π.Α., οι οδηγοι μπορουν να αλλαζουν αυτοκινητο, καθε μερα! Η Nissan λανσαρει στις Η.Π.Α. την \”οδηγηση κατα παραγγελια\”, μεσω της δοκιμης ενος μοντελου συνδρομητικης υπηρεσιας, που ονομαζεται Nissan Switch

Η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη στην περιοχη του Χιουστον και προσφερει μια ποικιλια οχηματων, απο το ηλεκτρικο Nissan LEAF PLUS, το TITAN pickup, μεχρι και το GT-R. Οπως συμβαινει και σε αλλες δημοφιλεις συνδρομητικες υπηρεσιες για τηλεοραση και μουσικη, δεν υπαρχει μακροπροθεσμη συμβατικη δεσμευση.

\”Η υπηρεσια Nissan Switch ειναι ενας αλλος τροπος δοκιμης εναλλακτικων λυσεων στην εννοια της παραδοσιακης κινητικοτητας, χωρις μακροπροθεσμες οικονομικες δεσμευσεις για τους πελατες μας\”, δηλωσε ο Andrew Tavi, αντιπροεδρος της Nissan North America Inc. \”Αυτο το προγραμμα προσφερει περισσοτερες επιλογες, ευκολια και ευελιξια. Για οσους θελουν ενα sedan κατα τη διαρκεια της εβδομαδας και ενα SUV η ενα σπορ αυτοκινητο, οπως το GTR, τα Σαββατοκυριακα, η Nissan Switch παρεχει τη λυση.”

Το προγραμμα συνδρομης Nissan Switch, το οποιο υποστηριζεται απο την Clutch Technologies LLC (Clutch), προσφερει τελευταια μοντελα, με καλα επιπεδα εξοπλισμου. Ορισμενα εξ αυτων περιλαμβανουν την τεχνολογια υποστηριξης οδηγου, επιτρεποντας στους συνδρομητες να δοκιμασουν καινοτομες λειτουργιες, οπως το Nissan ProPILOT Assist.

Υπαρχουν δυο βαθμιδες συνδρομης της Nissan με τη δυνατοτητα εναλλαγης καθε μηνα. Το κοστος ενεργοποιησης της υπηρεσιας ανερχεται στα $495, με την μηνιαια συνδρομη να περιλαμβανει το οχημα ( με απεριοριστες αλλαγες μοντελων, ακομα και με ενα νεο καθε μερα), την παραδοση, τον καθαρισμο, την ασφαλιση, την οδικη βοηθεια και την τακτικη συντηρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!