Το… υπερόπλο του νέου Μicra είναι το… Apple CarPlay !

Μπορει, κατα γενικη ομολογια, το νεο Nissan Micra να ειναι το ομορφοτερο ever και να τα… σπαει σε ο,τι αφορα τον εξοπλισμο του, ομως η ιαπωνικη μαρκα μας τονιζει οτι το καινουριο μικρο -οπως και το ονομα του, αλλωστε- μοντελο της ειναι εμπνευσμενο, σχεδιασμενο και κατασκευασμενο συμφωνα με τις απαιτησεις των πελατων της κατηγοριας του. Και γι\’ αυτο, το εχει εξοπλισει με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας (και) στη συνδεσιμοτητα, καθως φιλοδοξια της ειναι να πρωταγωνιστησει στην κατηγορια B και, συγκρινομενο με τους βασικους αντιπαλους του, να υπερκαλυψει τις προσδοκιες του υποψηφιου αγοραστικου κοινου.


Ετσι λοιπον, η Nissan εφοδιαζει την εκδοση Acenta του ολοκαινουργιου Micra με το συστημα CarPlay της Apple, προσφεροντας στους κατοχους iPhone τις ευκολιες και τις δυνατοτητες του τηλεφωνου τους, στην οθονη του αυτοκινητου. Αυτο, πρακτικα σημαινει οτι οταν ενα iPhone της Apple συνδεθει με το συστημα μεσω ενος καλωδιου, προσφερει στους χρηστες Siri τη δυνατοτητα φωνητικου ελεγχου, πλοηγηση με τους χαρτες της Apple, καθως και προσβαση σε μουσικη, τηλεφωνικες υπηρεσιες και αλλες εφαρμογες, οπως audiobooks και Spotify. Ποσο απιστευτο ειναι αυτο για ενα αυτοκινητο της κατηγοριας; Το ποσο, μπορεις να το δεις στο βιντεο που ακολουθει:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AEjtVJXL71w&w=320&h=266]


Και οι τιμες; 
Ομως δεν ειναι μονο αυτα. Για λιγες μερες μονο, μεχρι και το τελος Μαϊου, το νεο Micra προσφερεται, με μια δελεαστικη εκπτωση που διαμορφωνεται ως εξης:

• Μειον (-) 600€ στις εκδοσεις με τους κινητηρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λιτρων βενζινης.  Κατα συνεπεια, οι τιμες για τις προαναφερομενες εκδοσεις ξεκινουν απο 12.090€ και 13.490€ αντιστοιχα.

• Μειον (-) 300€ για τις εκδοσεις με τον κινητηρα 1.5 (90hp) diesel. Κατα συνεπεια, η τιμη της συγκεκριμενης εκδοσης ξεκινα απο τις 14.890€.

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το νεο Nissan MICRA, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να απευθυνονται στον πλησιεστερο εξουσιοδοτημενο εμπορο Nissan.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AEjtVJXL71w]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!