Το 2020 έρχεται το νέο Impreza WRX

Η Subaru μπορει να κανει δραματικη αλλαγη σε ολη τη γκαμα των μοντελων της, ομως μην περιμενεις να δεις ενα νεο WRX πριν απο το 2020. Η ιαπωνικη φιρμα θα κανει ενα facelift φετος, η το 2018 και, για ενα ολοκαινουριο μοντελο, θα πρεπει να περιμενουμε. 


Οι μηχανικοι της Subaru λενε οτι \”δεν προλαβαινουν\” να ετοιμασουν το νεο WRX μεχρι το 2018 επειδη \”δεν ειναι τοσο απλο, οσο το να βαζεις ενα turbo μοτερ σε ενα αυτοκινητο, αλλα για επανασχεδιασμο της αναρτησης απο μια ολοκληρη ομαδα εξελιξης- μια μεγαλη διαδικασια\”. Και, λενε την αληθεια, με δεδομενο οτι η ιαπωνικη εταιρεια θελει να δωσει το κατι παραπανω για το θρυλικο μοντελο της. 


Γιατι, τωρα, μπορει να μην εχει απεναντι της το Evo, εχει ομως αλλους νεους \”παικτες\” οπως το Focus RS, αλλα και κυριως τις προκλησεις της νεας εποχης. Συμφωνα με πληροφοριες του TopSpeed.gr, η Subaru εξεταζει το ενδεχομενο η επομενη γενια του Impreza WRX Sti να υιοθετει και προηγμενες τεχνολογικα λυσεις, οπως τη χρηση υβριδικου μοτερ. 


Παροτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο, πηγες απο τη Subaru επισημαινουν με νοημα οτι η εταιρεια δεν θα ξεφυγει απο την \”παραδοσιακη συνταγη\” του υπερτροφοδοτουμενου boxer και της τετρακινησης, με τη διαφορα οτι στοχος ειναι, η ιπποδυναμη να ειναι αισθητα μεγαλυτερη, οχι μονο των 268 ιππων του WRX, αλλα και των 305 του Sti…   


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!