Ένα Nissan Micra δίπλα σε… τρακτέρ

Η Αμερικανικη Γεωργικη Σχολη της Θεσσαλονικης, διοργανωσε στις καταπρασινες εγκαταστασεις της, την καθιερωμενη πλεον \”Μερα Μαγιου\”, μια μοναδικη γιορτη της Ανοιξης. Μικροι και μεγαλοι ειχαν  την ευκαιρια να ξεναγηθουν στη Σχολη, να ενημερωθουν για τα εκπαιδευτικα της προγραμματα, να προμηθευτουν βιολογικα και αλλα  προϊοντα του αγροκτηματος της Σχολης, ενω ταυτοχρονα ειχαν τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν δεκαδες ψυχαγωγικα και πολιτιστικα δρωμενα.

Στην παραπανω εκδηλωση, δυναμικο παρων ειχε  και ο ομιλος Θεοχαρακη, αντιπροσωπευοντας τα καταξιωμενα τρακτερ και γεωργικα μηχανηματα SAME / DEUTZ FAHR στην Ελλαδα, δινοντας τη δυνατοτητα στους επισκεπτες της Σχολης, να δουν και να ενημερωθουν εμπεριστατωμενα, για τα τρακτερ και τα γεωργικα μηχανηματα των κατασκευαστων SAME / DEUTZ FAHR.


Τα συγκεκριμενα προϊοντα που αντιπροσωπευει η Θεοχαρακης Α.Ε, προσφερουν την μεγιστη δυνατη ευελιξια με υψηλες παραγωγικες δυνατοτητες, καλυπτοντας στο επακρο τις μεγαλες και μεσαιες γεωργικες εκμεταλλευσεις. Ως γνωστον, η πιο σημαντικη πτυχη της σημερινης γεωργικης επιχειρησης ειναι να μεγιστοποιησει την παραγωγικοτητα της, διαφορετικα οι αποδοσεις των οποιων επενδυσεων, θα αρχιζουν να υπολειπονται των προσδοκιων. Η πληρης γκαμα των τρακτερ  SAME / DEUTZ FAHR,  επιτρεπει στον συγχρονο αγροτη να επιλεξει το τρακτερ που του ταιριαζει, προκειμενου να επιτευχθει η μεγιστη παραγωγικοτητα και ετσι  να εξασφαλισει την επιτυχια. 

Παραλληλα, η Nissan παρουσιασε το ολοκαινουργιο Nissan MICRA, ενα επαναστατικης σχεδιασης ολοφρεσκο hatchback της κατηγοριας B, με την τολμηρη σχεδιαση, τις τεχνολογικες καινοτομιες αλλα και την κορυφαια εργονομια στο εσωτερικο του, να  αποτελουν μερικα μονο απο τα πολλα πλεονεκτηματα του. Το νεο MICRA ειναι διαθεσιμο με τρεις ακρως αποδοτικους και οικονομικους κινητηρες, οι δυο εκ των οποιων ειναι βενζινης και ο ενας πετρελαιου. Καθε ενας απο αυτους τους κινητηρες  εχει σχεδιαστει και συντονιστει για να ταιριαζει απολυτα με το χαρακτηρα του αυτοκινητου, παρεχοντας το καλυτερο δυνατο μιγμα επιδοσεων και οικονομιας καυσιμου.


Το νεο Nissan MICRA  θα κατασκευαζεται στην Γαλλια και οι πωλησεις του εχουν ηδη ξεκινησει και στην Ελλαδα.  Σημειωνεται  πως η Nissan θα προσφερει το νεο MICRA μεχρι και το τελος Μαϊου, με μια δελεαστικη εκπτωση που διαμορφωνεται ως εξης :

•Μειον (-) 600€ στις εκδοσεις με τους κινητηρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λιτρων βενζινης.  Κατα συνεπεια, οι τιμες για τις προαναφερομενες εκδοσεις ξεκινουν απο 12.090€ και 13.490€ αντιστοιχα.

•Μειον (-) 300€ για τις εκδοσεις με τον κινητηρα 1.5 (90hp) diesel. Κατα συνεπεια, η τιμη της συγκεκριμενης εκδοσης ξεκινα απο τις 14.890€.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!