Ένα SUV για λίγους

Η Bentley Motors παρουσιασε την Bentayga First Edition σε μια επιλεκτη ομαδα των πελατων VIP στο Λος Αντζελες. Η περιορισμενη εκδοση του πιο ισχυρου SUV  παραγωγης στον κοσμο περιοριζεται σε μολις 608 αυτοκινητα, οσα και τα αλογα της.

Η πρωτη εκδοση περιλαμβανει ζαντες αλουμινιου 22 ιντσων , φωτιζομενα μαρσπιε, τη σημαια της Μ. Βρετανιας στις μπροστινες πορτες, κεντημενα στο χερι καθισματα με ειδικες ραφες. ατμοσφαιρικο φωτισμο καμπινας και ενα σωρο μικρες λεπτομερειες που την κανουν ακομα πιο πολυτελες και θελκτικη.
Θα προσφερεται σε μολις 10 χρωματα αμαξωματος αναδεικνυοντας τη μοναδικοτητα του μοντελου.

Ο νεος twin-turbo 6.0-λιτρων W12 κινητηρας βρισκεται στο επικεντρο της νεας Bentayga. Ο πανισχυρος 12-κυλινδρος κινητηρας επιταχυνει το τερας απο τα 0 στα 100 km / h σε 4,1 δευτερολεπτα και αγγιζει την τελικη ταχυτητα των 301 km / h κανοντας την Bentayga το πιο ισχυρο και το πιο γρηγορα SUV του κοσμου.

 Καθε ενας απο τους πρωτους 608 πελατες της Bentayga θα λαβει ενα μοναδικο ρολοϊ Breitling για να συμπληρωσει την πολυτελη εικονα του SUV τους.

Αυτοι οι  τρεις χρονογραφοι  (Emergency, Cockpit B50, Chronomat 38) θα ειναι διαθεσιμοι αργοτερα ως προαιρετικος εξοπλισμος για τους πελατες της Bentley Bentayga.


Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!