Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Βασιλάκης

Εφυγε απο τη ζωη σημερα, στα 78 του χρονια, ο Κρητικος επιχειρηματιας Θοδωρος Βασιλακης, προεδρος της αεροπορικης εταιριας Aegean και ενας εκ των ισχυροτερων παικτων στο χωρο του αυτοκινητου.

Ο Ομιλος που ιδρυσε ο Θ. Βασιλακης, εχει κατω απο την \”ομπρελα\” του, μεταξυ αλλων, τις ΒΕΛΜΑΡ (επισημος διανομενας των Ford, Opel, SΕΑΤ, Saab, Volvo, Honda & Mitsubishi),  ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ (επισημος αντιπροσωπος SEAT),  Π. Δαβαρης (Hyundai Ελλας), Autodeal (KIA), Hertz (ενοικιασεις). Ο δαιμονιος επιχειρηματιας που ηλεγχε τις Volvo, Seat, Hyundai, Kia,συμμετειχε μετοχικα σε 11 ακομα εταιριες, οπως η Πειραιως Best Leasing ΑΤΕΕ και η Multifin Α.Ε.εταιριες ενοικιασης αυτοκινητου στην Ελλαδα.

 Η ανακοινωση της εταιρειας:

\”To Διοικητικο Συμβουλιο και οι εργαζομενοι της AEGEAN εκφραζουμε τη βαθυτατη θλιψη μας για την απωλεια του Ιδρυτη και Προεδρου της εταιριας μας, Θεοδωρου Βασιλακη. O Προεδρος μας ηταν για ολους μας η πηγη εμπνευσης απο την πρωτη πτηση, τον πρωτο μας επιβατη μεχρι σημερα. Οι αξιες που πρεσβευε, οσο και το οραμα του θα συνεχισουν να μας οδηγουν.

Ο Θεοδωρος Βασιλακης εφυγε απο τη ζωη, σημερα Πεμπτη, 17 Μαϊου 2018, σε ηλικια 78 ετων.

Η εξοδιος ακολουθια θα τελεστει το Σαββατο, 19 Μαϊου 2018 στις 12:30, στον Ιερο Ναο Μεταμορφωσεως Σωτηρος, στην Κηφισια.\”

Η οικογενεια αντι στεφανων παρακαλει να γινουν δωρεες για το Παιδικο Χωριο SOS Κρητης\”.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!