Έχεις ασθενοφόρο για παιδιά που κινδυνεύουν; Πλήρωνε τέλη κυκλοφορίας

Ειναι απιθανο, τελικα, αυτο το κρατος. Αφου διαλυει (μονο του) οποια κοινωνικη δομη υπηρχε, καταφευγει στη βοηθεια των εθελοντων. Στην περιπτωση μας, το \”Χαμογελο του Παιδιου\”, σε πολλες περιπτωσεις εχει αντικαταστησει το Κρατος, σε ο,τι αφορα παιδια που κακοποιουνται, η εγκαταλειπονται απο τους γονεις τους (και οχι μονο).

Το απιθανο αυτο Κρατος λοιπον, αφου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο του Χαμογελου για να πληρωσει ΕΝΦΙΑ για τα σπιτια στα οποια φιλοξενει τα κακοποιημενα παιδια (τα οποια θα επρεπε να φιλοξενει το Κρατος, αλλα δεν την παλευει), του ζηταει να καταβαλλει (αμεσα) τελη κυκλοφοριας για τα… ασθενοφορα του. Και θα ηταν δικαιολογημενο (λεμε τωρα) αν δεν επροκειτο για τα ασθενοφορα τα οποια χρησιμοποιει το ιδιο το Κρατος, παροτι ανηκουν στο Χαμογελο! Δηλαδη, συνεργαζομαστε για να με βοηθησεις να κανουμε τη δουλεια μου και να βοηθησουμε παιδια, αλλα θα με πληρωσεις!

«Το Χαμογελο του Παιδιου» μεχρι τις 31 Δεκεμβριου 2015 θα πρεπει να καταβαλλει το υπερογκο ποσο των 22.573,76 ευρω για τα τελη κυκλοφοριας για τη λειτουργια:

– των εξειδικευμενων Κινητων Ιατρικων Μοναδων Εντατικης θεραπειας για νεογνα και παιδια (Ασθενοφορα) που δρουν υπο το συντονισμο του Ε.Κ.Α.Β.

– των οχηματων αμεσης επεμβασης και υποστηριξης παιδιων που διατρεχουν αμεσο κινδυνο που δρουν κατοπιν εισαγγελικων εντολων και σε συνεργασια με την Ελληνικη Αστυνομια

– των Κινητων Ιατρικων Μοναδων Προληπτικης Ιατρικης που δρουν σε συνεργασια των Υπουργειων Υγειας και Εθνικης Παιδειας & Θρησκευματων

– των οχηματων που καθημερινα μεταφερουν τα 390 παιδια απο τα 14 σπιτια του οργανισμου στα σχολεια τους

Μεχρι τις 31 Δεκεμβριου 2015 θα πρεπει να καταβληθουν 65.777,85 ευρω για Τελη Κυκλοφοριας και ΕΝΦΙΑ καθως παραλληλα θα πρεπει να πληρωθει -οπως καθε μηνα- πληθος φορων με τους οποιους επιβαρυνεται χωρις καμια ελαφρυνση «Το Χαμογελο του Παιδιου» (Φ.Π.Α., φορος μισθωτων υπηρεσιων, φορος ιδιοχρησης ακινητων, φορος παραχωρησης ακινητων, φορος αποδοχης κληρονομιας κ.λ.π.).

Καθε 1 ευρω φορολογιας στερειται απο τις δρασεις για τα παιδια και ολα αυτα την ιδια στιγμη που «Το Χαμογελο του Παιδιου» κανει εναν τεραστιο αγωνα για να εξασφαλισει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για χιλιαδες παιδια που εχουν αναγκη, τα 390 παιδια που μεγαλωνουν στα σπιτια του, εκατονταδες παιδια με προβληματα υγειας, χιλιαδες παιδια που ζουν στα ορια της φτωχειας!

Καλες γιορτες και σε εσας, \”κυριοι\” και \”κυριες\” του Υπουργειου Οικονομικων…

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!