Ήρθε στην Ελλάδα το ανανεωμένο Renault CAPTUR

Στην Ελλαδα βρισκεται, πληρως ανανεωμενο, το δημοφιλεστερο b-crossover της Ευρωπαϊκης αγορας, με νεο πιο δυναμικο σχεδιασμο, με προηγμενες τεχνολογιες, κορυφαια πρακτικοτητα και πολλαπλες λυσεις εξατομικευσης.

Ο λογος για το ανανεωμενο Renault CAPTUR, το οποιο, παρα τη συνολικη αναβαθμιση του και τον πλουσιοτερο εξοπλισμο, δεν παρουσιαζουν ουσιαστικη μεταβολη σε σχεση με την προηγουμενη γενια, ενω στις δημοφιλεστερες εκδοσεις η τιμη παραμενει σταθερη. Το νεο Renault CAPTUR ειναι αμεσα διαθεσιμο με 5 χρονια δωρεαν εργοστασιακη εγγυηση, καθως και 3 χρονια οδικη βοηθεια.

Το Renault CAPTUR, εκτος απο το πιο δημοφιλες Crossover του B-Segment στην Ευρωπη καταφερε χαρη στο σχεδιαστικο προφιλ και το συνολικοτερο χαρακτηρα του να δημιουργησει μια νεα φιλοσοφια στην κατηγορια. Δυναμικες γραμμες, καθαροαιμα crossover χαρακτηριστικα και κορυφαια πρακτικοτητα ειναι μονο μερικα απο τα στοιχεια που συνεβαλαν στην πολυ μεγαλη εμπορικη επιτυχια του μοντελου. Τωρα το ανανεωμενο Renault CAPTUR με βελτιωσεις σε ολα τα επιπεδα φιλοδοξει να ενισχυσει περαιτερω την παρουσια της Renault στην ολο και πιο δημοφιλη κατηγορια των crossovers. 

Ακομα πιο δυναμικος σχεδιασμος

Το νεο Renault CAPTUR εχει μια ακομα πιο δυναμικη εμφανιση, προσεγγιζοντας την αισθηση του μεγαλυτερου Kadjar. Η επανασχεδιασμενη μασκα τονιζει το στιβαρο χαρακτηρα του μοντελου, οπως και οι προστατευτικες ποδιες στους εμπρος και πισω προφυλακτηρες που αποτελουν στοιχεια ενος πραγματικου crossover. Στην ιδια λογικη και οι επιλογες για τους τροχους οι οποιοι αναλογα με την εκδοση ειναι διαθεσιμοι σε διαστασεις 16 και 17 ιντσων.

Στο κατω μερος του προφυλακτηρα το νεο CAPTUR ενσωματωνει τα LED φωτα ημερας σχηματος C, που αποτελουν βασικο χαρακτηριστικο της φωτεινης υπογραφης της Renault. Αντιστοιχα τα πισω φωτιστικα σωματα εντυπωσιαζουν με την εμφανιση τους, τοσο την ημερα οσο και τη νυχτα. Με ξεχωριστα μοντερνα χρωματα και δυνατοτητα διχρωμιας  (αμαξωμα – οροφη), το νεο CAPTUR προσφερει 35 χρωματικες επιλογες, δινοντας τη δυνατοτητα στους αγοραστες να διαμορφωσουν την εξωτερικη εμφανιση του αυτοκινητου συμφωνα με τις προτιμησεις τους. Αντιστοιχα πλουσιες ειναι και οι επιλογες προσωποποιησης για το εσωτερικο του νεου CAPTUR, μεσω της επιλογης σχετικων πακετων διαμορφωσης.

Ακομα πιο πρακτικο, ποιοτικο και προηγμενο

Πιο ραφιναρισμενο απο ποτε, το εσωτερικο του νεου CAPTUR χαρακτηριζεται απο τα ποιοτικα υλικα, τα νεας σχεδιασης ανετα καθισματα, αλλα και τις πολυαριθμες πρακτικες λυσεις, οπως το ευρυχωρο ντουλαπακι συνοδηγου Easy Life, αλλα και τις αφαιρουμενες με φερμουαρ επενδυσεις καθισματων “Zip Collection”.

Το νεο CAPTUR ειναι εφοδιασμενο με μια σειρα προηγμενων συστηματων πολυμεσων. Ακομα και οι βασικες εκδοσεις εφοδιαζονται με το συστημα της Renault R&Go®, το οποιο μετατρεπει το κινητο σε ενα πραγματικο κεντρο ελεγχου, απ’ οπου ο οδηγος μπορει να εχει προσβαση σε μια σειρα χρησιμων πληροφοριων που αφορουν στο ηχοσυστημα, το συστημα πλοηγησης, το τηλεφωνο, αλλα και συστηματα του αυτοκινητου.

Διαθεσιμο επισης ειναι το συστημα Media Nav Evolution, ενα προηγμενο συστημα πολυμεσων με οθονη αφης 7 ιντσων που περιλαμβανει -εκτος των αλλων- και τη λειτουργια Eco2, η οποια παρεχει πληροφοριες και οδηγιες για τη βελτιστη οικονομια καυσιμου.  Τελος το R-LINK Evolution καθιστα το νεο CAPTUR το μοντελο με το πιο προηγμενο συστημα πολυμεσων στην κατηγορια, δινοντας στον οδηγο τη δυνατοτητα να το προσαρμοσει συμφωνα με τις αναγκες του.

Στο νεο CAPTUR, το συστημα πολυμεσων R-LINK Evolution ειναι συμβατο με το Android Auto. Το Android Auto επιτρεπει στον χρηστη γρηγορη και ευκολη προσβαση σε εφαρμογες του κινητου τηλεφωνου μεσω της οθονης αφης 7’’ του συστηματος R-LINK Evolution. Το νεο CAPTUR ειναι το πρωτο μοντελο της Renault, στις κατηγοριες Α και Β, που προσφερει αυτη την προηγμενη λειτουργια.

Επισης Για πρωτη φορα το CAPTUR εφοδιαζεται με συστημα εποπτευσης τυφλης γωνιας (Blind Spot Warning). Τεσσερις αισθητηρες συνεργαζονται ωστε να εντοπιζουν την υπαρξη κινουμενων οχηματων στις τυφλες γωνιες, ειδοποιωντας τον οδηγο μεσω σχετικης φωτεινης ενδειξης στους εξωτερικους καθρεπτες.
Το συστημα ειναι ενεργο σε ταχυτητες απο 30 εως 140 χλμ./ωρα, ενω αποτελει μοναδικο χαρακτηριστικο για την κατηγορια.
Το νεο CAPTUR ειναι διαθεσιμο με αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος και πισω, καθως και καμερα οπισθοπορειας. Παραλληλα διαθεσιμο* ειναι και το συστημα αυτοματου παρκαρισματος Easy Park Assist, το οποιο υπολογιζει το διαθεσιμο χωρο και εφοσον ειναι επαρκης αναλαμβανει το συστημα διευθυνσης αφηνοντας τον οδηγο να επικεντρωθει μονο στο γκαζι και το φρενο.

Extended Grip

Παραλληλα με τα παραπανω ηλεκτρονικα συστηματα, το νεο Renault CAPTUR ειναι διαθεσιμο και με το συστημα Extended Grip, το οποιο αναβαθμιζει περαιτερω τη δυνατοτητα του αυτοκινητου να κινειται σε εκτος δρομου διαδρομες. Διαθετοντας τρεις επιλογες (εντος δρομου, εκτος δρομου και Expert) το συστημα σε συνδυασμο με τα ελαστικα M+S δινει τη δυνατοτητα στον οδηγο του νεου CAPTUR να αντιμετωπισει δυσβατα εδαφη με χαμηλη προσφυση με απολυτη ασφαλεια.  

Ακομα πιο δυνατο και φιλικο προς το περιβαλλον

Διαθεσιμο με 6 συνδυασμους κινητηρων – κιβωτιων, η γκαμα του νεου CAPTUR δινει τη δυνατοτητα στους αγοραστες να επιλεξουν το ιδανικο συνολο που ανταποκρινεται καλυτερα στις αναγκες τους.

Σε επιπεδο κινητηρων diesel, διαθεσιμες ειναι δυο εκδοσεις του εξαιρετικα πετυχημενου κινητηρα 1.5 dCi με 90 ιππους (διαθεσιμο με χειροκινητο και αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη EDC) και 110 ιππους (με χειροκινητο κιβωτιο). Εφοδιασμενοι σε καθε περιπτωση με συστημα Stop & Start και συστημα ανακτησης ενεργειας κατα την επιβραδυνση, οι κινητηρες προσφερουν κορυφαια αποδοση, οικονομια και πολιτισμενα χαρακτηριστικα λειτουργιας χαρη και στο νεο σχεδιασμο του turbo.

Αντιστοιχα πληρης ειναι και η γκαμα των κινητηρων βενζινης με το υπερτροφοδοτουμενο συνολο των 0,9 λιτρων αποδοσης 90 ιππων και τον επισης υπερτροφοδοτουμενο κινητηρα 1.2 λιτρων αποδοσης 120 ιππων. Ο πρωτος κινητηρας συνδυαζεται αποκλειστικα με χειροκινητο κιβωτιο, ενω ο δευτερος με χειροκινητο η το αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη EDC. Οπως και στην περιπτωση των κινητηρων diesel, οι κινητηρες βενζινης εφοδιαζονται με συστημα Stop & Start και συστημα ανακτησης ενεργειας.

Το νεο Renault CAPTUR αναβαθμισμενο σε ολα τα επιπεδα ειναι ετοιμο να συνεχισει τον πρωταγωνιστικο του ρολο στην κατηγορια των Β-crossovers. Παρα τα βελτιωμενα χαρακτηριστικα και τον πλουσιοτερο εξοπλισμο (οπως συστημα πλοηγησης, καμερα οπισθοπορειας, εμπρος και πισω αισθητηρες σταθμευσης), οι τιμες του ανανεωμενου CAPTUR δεν παρουσιαζουν ουσιαστικη μεταβολη σε σχεση με την προηγουμενη γενια, ενω στις δημοφιλεστερες εκδοσεις η τιμη παραμενει σταθερη. Παραλληλα το νεο Renault CAPTUR διατιθεται με 5 χρονια δωρεαν εργοστασιακη εγγυηση, καθως και 3 χρονια οδικη βοηθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!