Ήρθε στην Ελλάδα το νέο 500X

Με ανανεωμενη εμφανιση, κορυφαιο εξοπλισμο, προηγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης και εφοδιασμενο με τους νεους Turbo κινητηρες βενζινης FireFly, το νεο 500Χ ξεκινα την πορεια του στην ελληνικη αγορα.


Διατηρωντας το μοναδικο στιλ της οικογενειας \”Fiat 500\”, το νεο 500X ξεκινα την πορεια του στην Ελληνικη αγορα με μια σειρα νεων χαρακτηριστικων που το ξεχωριζουν. Παραλληλα με τα νεα φωτιστικα σωματα τεχνολογιας LED και το ανανεωμενο εσωτερικο, με το νεο 500Χ, για πρωτη φορα παρουσιαζονται οι νεοι turbo κινητηρες βενζινης FireFly, αλλα και το πιο πληρες πακετο συστηματων υποβοηθησης οδηγησης, το οποιο βρισκεται στο βασικο εξοπλισμο του μοντελου.


Το νεο Fiat 500X ειναι διαθεσιμο σε δυο εκδοσεις αμαξωματων (Urban & Cross). Κοινος παρανομαστης οι πλουσιοι χωροι για τους επιβατες και τις αποσκευες, οι πολυαριθμες πρακτικες λυσεις, αλλα και ο πληρεστατος εξοπλισμος ανεσης και ασφαλειας. Ειδικοτερα οσον αφορα στα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης, το νεο 500Χ αλλαζει τα δεδομενα διαθετοντας στο βασικο εξοπλισμο του μια σειρα προηγμενων τεχνολογικων εφαρμογων που κανουν την οδηγηση πιο ασφαλη.    


Το νεο Fiat 500X βρισκεται ηδη στις εκθεσεις του Επισημου Δικτυου Διανομεων Fiat και ειναι διαθεσιμο με 5χρονια εργοστασιακη εγγυηση και δυνατοτητα αποκτησης με προνομιακο επιτοκιο 2,9%.

Το νεο Fiat 500Χ με μια ματια:

-Ανανεωμενη εξωτερικη εμφανιση με νεα φωτιστικα σωματα τεχνολογιας Full-LED.
-Νεα γκαμα εκδοσεων με δυο τυπους αμαξωματων (Urban και Cross) και τρεις εκδοσεις εξοπλισμου (Urban, City Cross και Cross).
-Προηγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης στο βασικο εξοπλισμο ολων των εκδοσεων οπως: Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist.
-Οι εκδοσεις Cross διαθετουν στο βασικο εξοπλισμο τους το πλεον πληρες πακετο συστηματων υποβοηθησης στην κατηγορια (Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτοματη λειτουργια της μεγαλης σκαλας των φωτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake).
-Νεας γενιας turbo κινητηρες βενζινης FireFly 1.0 με 120 ιππους και 1.3 με 150 ιππους.
-Πληρης γκαμα κινητηρων βενζινης (1.0 – 120hp, 1.3 DCT – 150hp και 1.6 – 110hp) και diesel (1.6 – 120hp).
-Διαθεσιμο με μηχανικο κιβωτιο η προηγμενο αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη EDC (1.3 FireFly & 1.6 MTJ Diesel).
-Διαθεσιμο με το πλεον συγχρονο συστημα συνδεσιμοτητας, Uconnect, με οθονη αφης HD 7 ιντσων και συμβατοτητα με λειτουργια mirror link μεσω των εφαρμογων Apple CarPlay και Android Auto.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!