Αγώνας ταχύτητας και ατομικής χρονομέτρησης στις 19-20 Νοεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης

Με την υποστηριξη του Δημου Τριπολης θα διεξαχθει στις 19-20 Νοεμβριου, ο Αγωνας Ταχυτητας και Ατομικης Χρονομετρησης στο Στρατιωτικο Αεροδρομιο της Τριπολης.

Το εγχειρημα της επιστροφης των Αγωνων Ταχυτητας στο προσκηνιο του ελληνικου μηχανοκινητου αθλητισμου βρισκει ολοενα και περισσοτερους υποστηρικτες με το περασμα των ημερων, και οσο πλησιαζει η ημερομηνια διεξαγωγης του αγωνα στο Στρατιωτικο Αεροδρομιο της Τριπολης.

Η Οργανωτικη Επιτροπη του Αγωνα Ταχυτητας και Ατομικης Χρονομετρησης (στο πλαισιο του Επαθλου Hellenic Time Trial Challenge), βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωνει πως ο Δημος Τριπολης θα στηριξει με ολες του τις δυναμεις το εγχειρημα.  Ο Δημαρχος Τριπολης κ. Δημητρης Παυλης και το Δημοτικο Συμβουλιο στηριζουν την επιστροφη των Αγωνων Ταχυτητας στο Στρατιωτικο Αεροδρομιο, καθως ο Δημος Τριπολης θα συμβαλλει με καθε μεσο, διαθετοντας εμψυχο δυναμικο και τεχνικο εξοπλισμο, με στοχο το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα ως προς την διεξαγωγη του αγωνα.

Επιπλεον, το Αθλητικο Σωματειο \”Ελληνικη Λεσχη Αυτοκινητου Δυτικης Αττικης\” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), που εχει αναλαβει τη διοργανωση, καλωσοριζει στους Χορηγους Επικοινωνιας τον Ραδιοφωνικο Σταθμο \”Μεγαλοπολη FM 103,1\”, που θα κανει εκτενεις αναφορες για τον αγωνα εως τις 19-20 Νοεμβριου, ενω κατα τη διαρκεια του Σαββατοκυριακου θα βρισκεται στην πιστα, με ζωντανες συνδεσεις, ρεπορταζ και παραλειπομενα. Υπενθυμιζεται, πως το δημοφιλες διαδικτυακο Sportal TV θα μεταδωσει τον Αγωνα ζωντανα μεσω Live Streaming, ενω παραλληλα εχει βοηθησει με τη δημιουργια του Video Trailer της αγωνιστικης εκδηλωσης. 

Η τιμη εισιτηριου για τους θεατες ανερχεται στα 7 ευρω, ενω η εισοδος για παιδια ηλικιας εως 12 ετων θα ειναι δωρεαν. 

Η προθεσμια δηλωσεων συμμετοχης του Αγωνα Ταχυτητας και του Αγωνα Ατομικης Χρονομετρησης εχει ανοιξει και ληγει την Παρασκευη 11 Νοεμβριου στις 21:00.

www.ellada-racingclub.gr

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OJLytSRNTJI]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!