Από 10.050 ευρώ και με 36 άτοκες το νέο Citroen C1

Το αγαπημενο παιδι της πολης, το CITROEN C1, με νεες ειδικες εκδοσεις και κορυφαιο εξοπλισμο, ειναι εδω για να κανει νεες κατακτησεις και να… καψει καρδιες με τα χαρακτηριστικα, αλλα και τις τιμες και τα χρηματοδοτικα του, αφου οι τιμες του ξεκινουν απο τα 10.050 ευρω, σε 36 πραγματικα ατοκες δοσεις. 


Το νεο CITROEN C1 ειναι διαθεσιμο στις νεες ειδικες εκδοσεις ELLE και URBAN RIDE, που εχουν ως στοχο να ταιριαξουν με τον νεανικο τροπο ζωης, καλυπτοντας με τροπο μοναδικο τις αστικες και οχι μονο μετακινησεις! 


Με νεα χρωματα και πλουσιο εξοπλισμο, οι εκδοσεις ELLE και URBAN RIDE, αποτελουν το σημειο αναφορας για την κατηγορια των μικρων αυτοκινητων πολης, καθως προσφερουν πολλα περισσοτερα απο τα συνηθισμενα στο βασικο πακετο εξοπλισμου τους, συνδυαζοντας ιδανικα το στυλ και τη χαμηλη καταναλωση! 


Η νεα εκδοση ELLE  εμπλουτιζει και διαφοροποιει περαιτερω την ανανεωμενη γκαμα του νεου Citroen C1. Στην εκδοση ELLE κυριαρχουν τα στοιχεια της πολυτελειας και του εκλεπτυσμενου στυλ, τα οποια αντικατοπτριζουν τις αναγκες ενος «δραστηριου» γυναικειου κοινου, που παρακολουθει το συγχρονο lifestyle.

Συγκεκριμενα, η ειδικη εκδοση ELLE διαθετει:

Αυτοματο κλιματισμο
Αυτοματη λειτουργια προβολεων
Φιμε πισω τζαμια
Διακοσμητικο χρωμιου στα τζαμια
Εξωτερικα διακοσμητικα ELLE
Εσωτερικο με την υπογραφη ELLE 
Οροφη bi-ton Gris Gallium η Noir Caldera
Ζαντες αλουμινιου 15’’
Νεα οθονη αφης 7’’ υψηλης αποκρισης με ολοκληρωμενη συνδεσιμοτητα Android Auto, Car Play και φωνητικες εντολες
Καμερα Οπισθοπορειας

Αντιστοιχα, το νεο C1 URBAN RIDE ερχεται να ενισχυσει περαιτερω την διαφορετικοτητα στηριζομενο στις βασικες αξιες της μαρκας. Τα εντονα εξωτερικα χρωματα σε συνδυασμο με τις Ζαντες Αλουμινιου 15’’ σε Μαυρο χρωμα, αποκαλυπτουν τον δυναμικο και περιπετειωδη χαρακτηρα του αυτοκινητου στοχευοντας ετσι σε ενα νεανικο αντρικο κοινο. Παροτι, ειναι ενα καθαρο αυτοκινητο πολης, τα προστατευτικα στους θολους των τροχων προσδιδουν μια αισθηση crossover διαφοροποιωντας το σημαντικα στην συγκεκριμενη κατηγορια.

Η ειδικη εκδοση URBAN RIDE προσφερει πλουσιο εξοπλισμο με:

Ηλεκτρικους θερμαινομενους εξωτερικους καθρεπτες
Νεο πινακα οργανων
Φιμε πισω τζαμια
Διακοσμητικο χρωμιου στα τζαμια
Εξωτερικο αυτοκολλητο Urban Ride
Εσωτερικο διακοσμο Urban Ride
Προστατευτικες επενδυσεις θολων τροχων
Μαυρες ζαντες αλουμινιου 15”
Νεα οθονη αφης 7’’ υψηλης αποκρισης με ολοκληρωμενη συνδεσιμοτητα Android Auto, Car Play και φωνητικες εντολες
Καμερα Οπισθοπορειας

Το αμαξωμα του νεου C1 URBAN RIDE διατιθεται σε διχρωμια, με επιλογες που συνδυαζουν το στυλ και την κομψοτητα, ενω ειναι διαθεσιμο και σε Airscape εκδοσεις με χρωματιστη (Black, Sunrise Red και Night Blue) υφασματινη οροφη.

Οι νεες εκδοσεις του CITROEN C1 διατιθενται με τον νεο αναβαθμισμενο, υπερσυγχρονο οικονομικο κινητηρα του 1,0 λιτρου που πληροι τις νεες προδιαγραφες ρυπων Euro 6.2, με αυξημενη ομως ιπποδυναμη, καθως αποδιδει 72 ιππους και μπορει να συνδυαστει ειτε με χειροκινητο, ειτε με αυτοματο κιβωτιο ETG. Στον αναβαθμισμενο εξοπλισμο του νεου CITROEN C1 περιλαμβανεται το Triple Play (Android Auto, CarPlay και MirrorLink) για ακομα καλυτερη εμπειρια διασυνδεσης! 

Το νεο CITROEN C1 προσφερεται με 5 χρονια εγγυηση, απο 10.050€ η 36 Πραγματικα Ατοκες Δοσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!