Αυτοκίνηση 2021 : Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

  


  Απο το 1996, η εκθεση Αυτοκινηση δινει τον παλμο στην ελληνικη αγορα αυτοκινητου και εχει εξελιχθει στον κορυφαιο θεσμο του χωρου. Η Αυτοκινηση 2021 θα ειναι μια εκθεση διεθνων προδιαγραφων, που στοχο εχει να πρωταγωνιστησει στην αγορα της Νοτιοανατολικης Ευρωπης.


 
   Στοχος της διοργανωσης ειναι να υποδεχτει πανω απο 120.000 επισκεπτες και να αναδειξει την Ελλαδα σε ενα future innovative hub οχηματων. Μεγαλες εταιρειες του κλαδου, λατρεις του αυτοκινητου και φυσικα επαγγελματιες επισκεπτες, θα εχουν τη δυνατοτητα να ζησουν μια μοναδικη avant-garde εμπειρια.


 
   Ηλεκτροκινηση, εναλλακτικες μορφες μετακινησης, αυτονομη οδηγηση, πρωτοτυπα οχηματα, τεχνολογιες του μελλοντος, εξυπνες πολεις, οικολογικη μετακινηση, ολες οι εξελιξεις του κοσμου της αυτοκινητοβιομηχανιας αλλα και μια ολιστικη προσεγγιση της κινητικοτητας θα αποτελεσουν μερος των θεματικων που θα παρουσιαστουν στο πλαισιο της Αυτοκινησης 2021.

   Ο υπερσυγχρονος χωρος που θα φιλοξενηθει η εκθεση και οι παραλληλες εκδηλωσεις θα δωσει τη δυνατοτητα συμμετοχης σε μεγαλο αριθμο εταιρειων του κλαδου με την εγκατασταση θεματικων περιπτερων, ενω θα παρεχεται στους συμμετεχοντες η δυνατοτητα προγραμματισμενων συναντησεων, ωστε να διευρυνουν το φασμα των συνεργασιων τους.

   Η παραλληλη διοργανωση μεγαλου συνεδριου με διακεκριμενους ομιλητες, στελεχων της βιομηχανιας του αυτοκινητου καθως επισης και η διεξαγωγη ημεριδων – παρουσιασεων και φυσικα test drives σε συνεργασια με τους συμμετεχοντες εκθετες θα παιξουν κομβικο ρολο στη διεξαγωγη της Αυτοκινησης 2021.


 
   Η μετακινηση, η εξελιξη της, η προοπτικη της στο μελλον, η συνδεση της με την οικονομια και την οικολογια αποτελει εμπνευση και παθος για την ομαδα της Αυτοκινησης Expo.

 

  Η Αυτοκινηση 2021 τελει υπο την αιγιδα του υπουργειου Αναπτυξης και Επενδυσεων, του υπουργειου Περιβαλλοντος και Ενεργειας, του υπουργειου Υποδομων και Μεταφορων, της Περιφερειας Αττικης και της Κεντρικης Ενωσης Δημων Ελλαδος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!