Αύξηση πωλήσεων για την Peugeot το πρώτο τρίμηνο του 2016!

Με εντυπωσιακη ανοδο μεριδιου αγορας στο 7.6% εκλεισε το 1ο τριμηνο του 2016 για την Peugeot στην κατηγορια επιβατικων αυτοκινητων και 8,3% στην κατηγορια ελαφρων επαγγελματικων οχηματων. Ειναι χαρακτηριστικο, οτι σε μια εποχη κατα την οποια δοκιμαστηκε η αγορα αυτοκινητου η μαρκα αναδειχτηκε ως μια απο τις κορυφαιες επιλογες των καταναλωτων – τοσο απο πλευρας εταιρικων πωλησεων οσο και πελατων λιανικης.  

Η ανοδικη πορεια της μαρκας οφειλεται στις συνεχομενες επενδυσεις στα δικτυα επισημων διανομεων, στις παρεχομενες υπηρεσιες και στα ποιοτικα στανταρ, γεγονοτα που ανεδειξαν την Peugeot στην Ελλαδα ως Νο.1 Εισαγωγεα παγκοσμιως σε προσφατη βραβευση της εταιρειας στην Γαλλια απο το Group PSA.

Αναλυτικα, στην κορυφη των προτιμησεων του ελληνικου καταναλωτικου κοινου στην κατηγορια επιβατικων αυτοκινητων βρισκεται το προσφατα ανανεωμενο κομπακτ Peugeot 208 ενω ακολουθουν το οικογενειακο Peugeot 308, το σουπερμινι Peugeot 108 και τα crossovers 2008 & 3008. Στην κατηγορια των ελαφρων επαγγελματικων οχηματων στην κορυφη των πωλησεων βρισκεται το προσφατα ανανεωμενο 208 PRO.

Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι για πρωτη φορα στην ιστορια της μαρκας η Peugeot διαθετει μοντελα σε ολες τις κατηγοριες της αγορας. Τα περισσοτερα μοντελα της μαρκας ειναι πληρως ανανεωμενα και εφοδιαζονται με μια σειρα συγχρονων, προηγμενων τεχνολογικα, αλλα και ιδιαιτερα οικονομικων κινητηρων βενζινης PureTech και πετρελαιου BlueHDi υψηλων επιδοσεων με χαμηλες εκπομπες CO2. 

Παραλληλα, μεσω του πρωτοποριακου προγραμματος «Peugeot 4X4» ο καθε αγοραστης οποιουδηποτε μοντελου και οποιασδηποτε εκδοσης επιβατικων αυτοκινητων Peugeot, μπορει να απολαμβανει τα τετραπλα οφελη που μονο η Peugeot προσφερει:
4 χρονια Ατοκη Χρηματοδοτηση
4 χρονια Εργοστασιακη Εγγυηση
4 χρονια Δωρεαν Οδικη Βοηθεια και
4 χρονια Δωρεαν service

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!