Για να ντριφτάρεις ένα αυτοκίνητο 110 ετών θέλει σίγουρα κότσια

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SgN1387v4sA]

Συνηθως τα αυτοκινητα αντικες τα οδηγουμε χαλαρα και τους φερομαστε με στοργη γιατι πρωτον τα φοβομαστε και δευτερον τα λυπομαστε. Στο βιντεο που θα δειτε συμβαινει ακριβος το αντιθετο αφου ο οδηγος δεν φοβαται να το πλασαρει στη στροφες και το οδηγει σαν να μη υπαρχει αυριο.


Το ιστορικο αυτοκινητο ειναι του 1905 και κατασκευαστηκε απο τον Γαλλο Darracq. Αποδιδει 200 αλογα απο 25,4 λιτρα με οκτω κυλινδρους και ειναι ικανο να φτασει ακομα και τα 196 χ.α.ω.

Ο τωρινος ιδιοκτητης ειναι περηφανος και μιλαει για το αυτοκινητο σαν να ειναι ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο που βρηκε το καλυτερο παιχνιδι. Το οδηγει κανονικα στον δρομο και εχει κανει δυο φορες τον γυρο της Γαλλιας. Η κορη του δεν φοβαται και καθεται στη θεση του συνοδηγου βλεποντας τα απορρημενα προσωπα των οδηγων που προσπερναει. 

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!