Διαγωνισμός: Ζήσε μια μοναδική εμπειρία και πάρε κι ένα δωράκι!

Για να παει καλα η χρονια, το TopSpeed.gr και η Jeep σου εχουν ετοιμασει το απολυτο ποδαρικο. Το οποιο εχει μοναδικα δωρα, αλλα και -κυριως- μια ανεπαναληπτη εμπειρια, γεματη αδρεναλινη! Αυτος, ειναι ο πρωτος διαγωνισμος μας!


Και τι θα κερδισουν οι τυχεροι; Αν εισαι ενας απο αυτους (που, μεταξυ μας, εχεις τεραστιες πιθανοτητες να εισαι), θα εχεις την ευκαιρια, τα δυο πρωτα Σαββατοκυριακα του Ιανουαριου (9-10 και 16-17 Ιανουαριου), να οδηγησεις το Αυτοκινητο της Χρονιας 2016, Jeep Renegade, στην ειδικα διαμορφωμενη χωματινη πιστα της Jeep, στη λ. Βουλιαγμενης, στη Γλυφαδα.

Με τη συνοδεια εκπαιδευτη της Jeep, θα βουτηξεις το Renegade στη λασπη, θα ανεβοκατεβεις λοφους, θα κανεις τραμπαλα (ναι, τραμπαλα με το αυτοκινητο, γιατι δεν θα μεγαλωσουμε ποτε), θα περασεις απο δρομους που φανταζουν αδιαβατοι. Οταν ολοκληρωσεις τη διαδικασια, θα παραλαβεις ενα συλλεκτικο, αυθεντικο δωρακι της Jeep. Εμεις το καναμε, το διασκεδασαμε και ειπαμε να σου προσφερουμε κι εσενα αυτη την εμπειρια. Δες εδω πως το Renegade και το Jeep Camp εκαναν τον Παναγιωτη, του team του TopSpeed.gr, να λασπωθει και να χαμογελασει (επιτελους).

Και τι πρεπει να κανεις; Ειναι απλο: Πατα like στη σελιδα του TopSpeed.gr, κανε like και share στην καρφιτσωμενη δημοσιευση μας για το διαγωνισμο και πες μας -στα σχολια- σε ποιο χρωμα σου αρεσει περισσοτερο το Renegade.

Μεινε συντονισμενος στο TopSpeed.gr. Η αγαπη σου, το καθημερινο σου κλικ, γυριζει πισω. Οι εκπληξεις, μολις αρχισαν. Να δεις τι σου χουμε για μετα
Tip: Οι οροι του διαγωνισμου, θα δημοσιευθουν τις επομενες ημερες, στο TopSpeed.gr, οπου, φυσικα, θα ανακοινωθουν και τα ονοματα των τυχερων

Tip2: Ο διαγωνισμος ληγει στις 16:00 της 7ης Ιανουαριου 2016

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!