Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για την αγαπημένη σας BMW

Απολαυστε το χειμωνα με τις υπηρεσιες BMW Service

Το BMW Service στοχευει στην καλυτερη δυνατη ικανοποιηση των κατοχων 
αυτοκινητων BMW επιδιωκοντας υψηλο επιπεδο εξυπηρετησης, οπως επιτασσουν τα προτυπα ποιοτητας της μαρκας. Η τεχνογνωσια των ειδικων του BMW Service, η διαγνωστικη τεχνολογια αιχμης, τα Γνησια Ανταλλακτικα και Λιπαντικα BMW εγγυωνται την αριστη συντηρηση και επισκευη σε καθε περιπτωση.

Στα πλαισια της Χειμερινης Καμπανιας BMW, προσφερεται στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων BMW δωρεαν χειμερινος ελεγχος, ο οποιος θα ισχυει εως τις 29/2/2016. Ολοι οι κατοχοι BMW θα μπορουν να υποβαλουν το αυτοκινητο τους σε ελεγχο, στα πλαισια του οποιου θα ελεγχονται τα σημαντικοτερα σημεια του αυτοκινητου.

Παραλληλα, διατιθενται σε μοναδικες τιμες επιλεγμενα αξεσουαρ BMW, τοσο για το εσωτερικο οσο και για το εξωτερικο των αυτοκινητων. Συστηματα μεταφορας, αξεσουαρ φωτισμου, πληροφορησης και ψυχαγωγιας θα μετατρεψουν καθε διαδρομη σε απολαυση.

Επιπλεον, τα προϊοντα απο την BMW Lifestyle Collection θα μετατραπουν στον ιδανικο συντροφο για το χειμωνα και θα αποτελεσουν εξαιρετικες επιλογες για δωρα στα αγαπημενα προσωπα.

Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να απευθυνθειτε στο www.bmw.gr/specials

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!