Είναι τρελοί εκεί στη Red Bull : Ελικόπτερο εναντίον drift car

Τον Felix Baumgartner σιγουρα θα τον θυμαστε. Ηταν ο τυπος που εκανε ελευθερη πτωση απο τη στρατοσφαιρα με τη βοηθεια της Red Bull και προφανως πρεπει να εχει διαγνωστει με καποια μορφη ανεπαρκειας αδρεναλινης. Αλλιως δεν εξηγειται το νεο του χομπι που ειναι τα ακροβατικα με ελικοπτερο.
Στο εντυπωσιακο αυτο βιντεο που εφτιαξε η Red Bull, ο Πολωνος drifter Jakub Przygoński με το Toyota GT 86 1000 αλογων  και ο Felix πισω απο τα χειριστηρια του ελικοπτερου Bolkov BO105, επιδιδονται σε ενα κυνηγητο με σκοπο το ποσο κοντα το ελικοπτερο θα μπορουσε να παρακολουθει τις κινησεις του αγωνιστικου αυτοκινητου. Λιγο ανεξηγητο εως γελοιο και επικινδυνο αλλα απο τον ανθρωπο που επεσε με αλεξιπτωτο απο την ακρη του διαστηματος ειναι μια ενεση αδρεναλινης και το αποτελεσμα του βιντεο ενα εκπληκτικο και εντυπωσιακο κατορθωμα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jFAG6MvBOM8]

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!