Η ΓΚΑΛΛΟ στη θέση της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ για την Peugeot

Αποχωρησε, απο τις 4 Σεπτεμβριου, η εταιρεια ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, μεχρι τωρα επισημος διανομεας και επισκευαστης PEUGEOT στην  Aγ. Παρασκευη απο το δικτυο της μαρκας. Οι αδελφοι Νικος και Τακης Λαουρακης, εταιροι της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, κατοπιν δικης τους αποφασης και με την συμφωνη γνωμη του Ομιλου Συγγελιδη, επισημο Εισαγωγεα και Διανομεα της μαρκας PEUGEOT στην Ελλαδα, αποχωρησαν απο το δικτυο διανομεων και επισκευαστων της PEUGEOT με σκοπο να εστιασουν στις υπολοιπες επιχειρησεις τους στον τομεα των ακινητων και του τουρισμου. 


Η επιχειρηση μεταβιβαζεται αμεσα στην εταιρεια ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ, επισημο διανομεα και επισκευαστη της PEUGEOT διασφαλιζοντας αμφοτεροι ολες τις θεσεις εργασιας. Η οικογενεια ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ με την πολυχρονη παρουσια της στον χωρο του αυτοκινητου αναλαμβανει να συνεχισει την δραστηριοτητα της μαρκας PEUGEOT στην περιοχη της Αγιας Παρασκευης με τον ιδιο επιτυχημενο τροπο που κανει τα τελευταια χρονια στο ετερο ολοκληρωμενο συγκροτημα της εταιρειας στην Νεα Χαλκηδονα. 

Τα αδελφια Γιωργος και  Αγγελος  ΓΚΑΛΛΟ με την σοβαροτητα, το ηθος, τον επαγγελματισμο και την αξιοπιστια που τους διακρινει ειναι η καλυτερη εγγυηση για την συνεχιση της υποστηριξης των περισσοτερων απο 10,000 πελατων της εταιρειας ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ και παντα στο ιδιο πνευμα εξυπηρετησης με το οποιο πορευτηκε η δευτερη τα τελευταια 29 χρονια στις ιδιοκτητες εγκαταστασεις της.

Η οικογενεια ΛΑΟΥΡΑΚΗ ευχαριστει ολους τους ανθρωπους με τους οποιους συνεργαστηκε με ειλικρινεια, επαγγελματισμο και αμοιβαιο σεβασμο ολα αυτα τα χρονια: Τους πελατες της, προμηθευτες, εξωτερικους συνεργατες και κυριως ολο το προσωπικο της εταιρειας ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ με το οποιο πορευοταν καθημερινα. Τελος οι κυριοι Νικος και Τακης Λαουρακης  ευχαριστουν θερμα τον Γενικο Διεθυντη της PEUGEOT κο Πετρο Πιπεριδη, τα στελεχη της PEUGEOT, και κυριως τους επιχειρηματιες κ.κ. Γιαννη και Πολυχρονη Συγγελιδη για την υποδειγματικη συνεργασια και την υποστηριξη απο πλευρας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!