Η ΔΕΘ κινείται με DS 7 Crossback!

Την πρωτη και αποκλειστικη εμφανιση στο μεγαλυτερο εκθεσιακο γεγονος της χωρας, την 83η ΔΕΘ, κανει το νεο DS 7 Crossback. Μεχρι τις 16 Οκτωβριου, οποτε και θα διαρκεσει η εκθεση, η DS Automobiles Hellas και ο ομιλος επιχειρησεων Γιαννιρης θα παρουσιασουν το νεο «στολιδι» της μαρκας, το ολοκαινουργιο και πολυτελες DS 7 Crossback, σε μια εκθεση γνωστη για την εξωστρεφεια, τον «διεθνη αερα» και τον καινοτομο χαρακτηρα της. 


Ως βασικος πρωταγωνιστης και επισημο αυτοκινητο της 83ης Δ.Ε.Θ., το νεο SUV της DS Automobiles θα κοσμει το περιπτερο του Ομιλου Επιχειρησεων Γιαννιρης, οπου οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να απολαυσουν και να θαυμασουν απο κοντα 3 ολοκαινουργια μοντελα DS 7 Crossback, τα οποια ειναι σιγουρο οτι θα τραβηξουν τα βλεμματα.  


Το νεο DS 7 Crossback, με την επιβλητικη κομψοτητα του, σε συνδυασμο με το πληθος των υπερσυγχρονων τεχνολογιων και συστηματων ασφαλειας, εισερχεται πολυ δυνατα στο «παιχνιδι» των SUV, δινοντας ετσι καινουργια πνοη στην avant – garde και πολυτελη μετακινηση, κατι που οι επισκεπτες θα διαπιστωσουν με την πρωτη ματια. 

Η εταιρια Γιαννιρης, με την αξιοπιστια και την ποιοτητα των υπηρεσιων της, αλλα και τους χιλιαδες ικανοποιημενους πελατες, πρωταγωνιστει για ακομα μια χρονια στην 83η ΔΕΘ και υποσχεται να μην αφησει κανενα επισκεπτη – λατρη η μη του αυτοκινητου- ασυγκινητο.  

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!