Η Hyundai, ιδρύει Παγκόσμιο Κέντρο Καινοτομίας Κινητικότητας

Η Hyundai Motor Company με την υποστηριξη του Συμβουλιου Οικονομικης Αναπτυξης της Σιγκαπουρης (EDB) προχωρα στην ιδρυση του Hyundai Mobility Global Innovation Center στη Σιγκαπουρη (HMGICs) με σκοπο να επιταχυνει τις προσπαθειες της για καινοτομες λυσεις κινητικοτητας.


Το νεο καινοτομο εργαστηριο θα βρισκεται στην Jurong Innovation District της Σιγκαπουρης, ενα προηγμενο κεντρο παραγωγης που κατασκευαστηκε απο την JTC Corporation και στεγαζει  ενα συμπλεγμα ερευνητων, παροχων τεχνολογιας και εκπαιδευσης καθως και εργοστασια του μελλοντος. Το HMGICs θα κατασκευασθει σε μια εκταση 44.000 m2 με κτηριακο εμβαδον 28.000 m2. Η κατασκευη θα ξεκινησει μεσα στον Μαϊο και αναμενεται να ολοκληρωθει το 2ο εξαμηνο του 2022.

Το HMGIC θα βοηθησει στην εξελιξη της εταιρειας σε παροχο λυσεων εξυπνης κινητικοτητας και θα διασφαλισει τη βιωσιμη αναπτυξη της. Το εργαστηριο θα διερευνησει νεες επιχειρηματικες ιδεες και επαναστατικες τεχνολογιες στους τομεις Ερευνας & Αναπτυξης, επιχειρηματικοτητας και παραγωγης μελλοντικων λυσεων κινητικοτητας. Θα συνδραμει επισης στον καθορισμο της μελλοντικης επιχειρηματικης κατευθυνσης της εταιρειας.

Το HMGIC θα ειναι ενας παγκοσμιος ανοιχτος κομβος καινοτομιας της Hyundai. Το εργαστηριο θα διερευνησει και θα αναδειξει νεες μελλοντικες επιχειρηματικες ιδεες κινητικοτητας με ενδεχομενη επεκταση σε παγκοσμιες αγορες. Συνδυαζοντας τις ανοιχτες προσπαθειες καινοτομιας της Hyundai με τη γονιμη ατμοσφαιρα της Σιγκαπουρης, το HMGIC θα επικυρωσει concepts οπως το multi-modal mobility service. Το εργαστηριο θα ηγηθει επισης των προσπαθειων για την προσεγγιση νεων αγορων και πελατων με τεχνολογιες αιχμης. Συνδυαζοντας το AI, το Internet of Things (IoT) και αλλες προηγμενες τεχνολογιες, το εργαστηριο θα δημιουργησει μια εξυπνη ανθρωποκεντρικη πλατφορμα, η οποια θα επικυρωθει μεσω μιας μικρης πιλοτικης μοναδας παραγωγης EV. Σε συνδυασμο με την πλατφορμα, θα δοκιμαστει και θα αναδειχθει μια καινοτομος διαδικασια αναπτυξης προϊοντων και ενα συστημα παραγωγης.


\”Το Hyundai Mobility Global Innovation Center ειναι μια συναρπαστικη προσθηκη στο αναπτυσσομενο οικοσυστημα της Σιγκαπουρης. Επικεντρωνεται σε καινοτομες επιχειρηματικες ιδεες και στην αναπτυξη μιας εξυπνης πλατφορμας παραγωγης, αξιοποιει τις δυνατοτητες ερευνας και καινοτομιας σε εταιρειες που θελουν να αναπτυξουν, να δοκιμασουν και να δημιουργησουν νεες λυσεις παγκοσμιως», δηλωσε ο κ. Tan Kong Hwee, Assistant Managing Director, EDB. «Το HMGICs θα ειναι μια δοκιμαστικη βαση για να εξερευνησουμε και να επικυρωσουμε το μελλον που οραματιζεται η Hyundai. Συνδυαζοντας το καινοτομο πνευμα της Hyundai και τη γονιμη ατμοσφαιρα της Σιγκαπουρης, θα αναπτυξουμε πρωτοποριακες επιχειρησεις και μελλοντικες τεχνολογιες», δηλωσε ο κ. Bo Shin Seo, Προεδρος της Hyundai Motor Company.

Το εργαστηριο θα φιλοξενησει επισης μελη του κομβου καινοτομιας Hyundai CRADLE και του εργαστηριου AI Research (AIR) για τη μεγιστοποιηση των συνεργιων.
Με την παρουσια της Hyundai CRADLE στη Σιγκαπουρη, η εταιρεια θα επεκτεινει το παγκοσμιο δικτυο καινοτομιας της στη Νοτιοανατολικη Ασια, με κομβους ηδη εγκατεστημενους στην Κορεα, τις ΗΠΑ, το Ισραηλ, τη Γερμανια και την Κινα.

Η Hyundai θα εξασφαλισει νεες αγορες και πελατες με επαναστατικες τεχνολογιες

Το HMGICs στοχευει στη δημιουργια μιας εξυπνης ανθρωποκεντρικης πλατφορμας, ενος οραματος κατασκευης οχηματων επομενης γενιας. Η νεα πλατφορμα δεν θα ειναι μονο αυτοματοποιημενη αλλα θα ενσωματωνει και AI, Internet of Things (IOT), ψηφιοποιηση και ρομποτικη, δινοντας τη δυνατοτητα στα εργοστασια αυτοκινητων να ειναι ασφαλεστερα και να μειωσουν σημαντικα το φυσικο φορτιο των εργαζομενων. Στο πλαισιο αυτου του εργου, το HMGIC θα δημιουργησει μια πιλοτικη μοναδα παραγωγης EV μικρης κλιμακας ως δοκιμαστικη βαση για την ανθρωποκεντρικη πλατφορμα παραγωγης. Η παραγωγη EV ειναι καταλληλοτερη για μια εξυπνη κατασκευαστικη πλατφορμα, δεδομενου οτι τα EV διαθετουν λιγοτερα ανταλλακτικα σε συγκριση με οχηματα κινητηρων εσωτερικης καυσης. Επιπροσθετα, η Hyundai στοχευει στη μελετη νεων μεθοδων αναπτυξης οχηματων αυξανοντας περαιτερω τη χρηση της τεχνολογιας εικονικης πραγματικοτητας (VR).

 

Η εξελιξη της Hyundai σε παροχο λυσεων εξυπνης κινητικοτητας


Η Hyundai Motor με το νεο οραμα της που ονομαζεται «Strategy 2025» στοχευει να εξελιχθει σε παροχο λυσεων εξυπνης κινητικοτητας με δυο βασικους επιχειρησιακους πυλωνες των εξυπνων συσκευων κινητικοτητας και των υπηρεσιων εξυπνης κινητικοτητας.

Απο τους δυο πυλωνες, οι υπηρεσιες Smart Mobility Services θα αποτελεσουν βασικο παραγοντα αναπτυξης της Hyundai στο μελλον, συνδεοντας συσκευες και υπηρεσιες που θα προσφερουν στους πελατες εναν εξατομικευμενο τροπο κινητικοτητας.

Για τον σκοπο αυτο, η Hyundai θα κατασκευασει μια πλατφορμα εξυπνης κινητικοτητας που θα αναλυει τα δεδομενα των πελατων με βαση τη χρηση του οχηματος, αξιοποιωντας την αυξημενη συνδεσιμοτητα. Με την καλυτερη κατανοηση των αναγκων των πελατων, η εταιρεια θα ειναι σε θεση να προσφερει υπηρεσιες προσαρμοσμενες σε καθε πτυχη της ζωης των πελατων.

Αφήστε μια απάντηση

Κορυφή
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!